افتتاح طرح‌های ملی وزارت بهداشت و آموزش و پرورش با دستور روحانی

کدخبر: ۳۷۲۷۳۹
در ادامه پویش ملی هفتگی تدبیر و امید برای جهش تولید، طرح‌های ملی وزارتخانه‌های آموزش و پرورش و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در کشور با دستور رییس جمهوری افتتاح شد.
افتتاح طرح‌های ملی وزارت بهداشت و آموزش و پرورش با دستور روحانی

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، در سی و دومین هفته از افتتاح طرح‌ها و پروژه‌های ملی کشور ۱۵۵۰ پروژه آموزشی، تربیتی و رفاهی در سراسر کشور و ۳ طرح درمانی در شهرهای کرمان، قم و مشهد با دستور حجت‌الاسلام والمسلمین  حسن روحانی رئیس جمهور افتتاح شد.

این ۱۵۵۰ پروژه آموزشی، تربیتی و رفاهی در سراسر کشور شامل ۱۴۲۲ پروژه آموزشی، ۱۲۴ پروژه تربیتی کشور و ۴ پروژه رفاهی و آموزشی، مجموعه پروژه‌هایی است که با سرمایه‌گذاری ۳۶۳۷ میلیارد تومان که در شهرهای مختلف کشور افتتاح و بهره‌برداری رسمی از آنها آغاز شد.

همچنین بیمارستان‌های ۱۵۰ تختخوابی سینا در زرند کرمان، ۲۳۱ امیرالمؤمنین(ع) در شهر قم و طرح توسعه بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی هاشمی‌نژاد مشهد، ۳ طرح درمانی در حوزه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است که با سرمایه‌گذاری ۵۹۲ میلیارد تومان با دستور رئیس جمهور افتتاح شدند.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید