آرامش در بازار مرغ در آستانه ماه رمضان و عید/ فروش بالاتر از این قیمت تخلف است
اقتصاد نیوز :مدیرکل نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهادکشاورزی با اشاره به اینکه ژس از چند سال در اسفندماه بازار مرغ به آرامش رسیده است گفت: فروش مرغ بالاتر از ۸۰ هزار تومان تخلف است .

به گزارش اقتصاد نیوز،مسعود امراللهی با بیان اینکه ۱۵۰ میلیون قطعه جوجهریزی در بهمنماه شده است، گفت: در حال حاضر مرغ آن جوجه ریزیها در اختیار مردم قرار میگیرد.
وی افزود: در طی چند سال اخیر این اولین سالی است که اسفندماه بازار مرغ در آرامش است و هیچ مشکلی وجود ندارد.
خبر مرتبط
قیمت گوشت مرغ، گوشت قرمز و گوشت بوقلمون امروز یکشنبه ۲۰ اسفند 1402/ مرغ گران شد+ جدول
اقتصادنیوز: بازار گوشت و دام امروز شاهد افزایش قیمت گوشت مرغ نسبت به روز گذشته است؛ همچنین هر کیلو گوشت بوقلمون 122 هزار تومان خرید و فروش شده است.
مدیرکل نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهادکشاورزی در ادامه گفت: قیمت مرغ با توجه به تصمیماتی که از قبل وجود داشته همچنان کیلویی ۷۸ تا ۸۰ هزار تومان است.
امراللهی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت میکرد، در پایان گفت: فروش مرغ بالاتر از ۸۰ هزار تومان تخلف است.
ارسال نظر