عصبانیت امارات از پاکستان بابت میانجی‌گری بین ایران و آمریکا: وام ۳.۵ میلیارد دلاری ما را برگردانید/ عربستان حمایت کرد، شکاف نمایان شد

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۸۲۶۷۱
اقتصادنیوز: ابوظبی که در جریان جنگ مورد اصابت بیش از ۲,۷۰۰ موشک و پهپاد ایرانی قرار گرفته بود، قبلاً نشان داده بود که انتظار دارد پاکستان موضع سخت‌تری در قبال ایران اتخاذ کند.
عصبانیت امارات از پاکستان بابت میانجی‌گری بین ایران و آمریکا: وام ۳.۵ میلیارد دلاری ما را برگردانید/ عربستان حمایت کرد، شکاف نمایان شد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از انتخاب، فایننشال تایمز نوشت: امارات متحده عربی ماه جاری با درخواست بازپرداخت فوری ۳.۵ میلیارد دلار از وام‌های خود به پاکستان، این کشور را غافلگیر کرد و تهدید کرد که یک‌پنجم از ذخایر بانک مرکزی پاکستان را خارج می‌کند. این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که خشم ابوظبی از نقش میانجی‌گری اسلام‌آباد در جنگ آمریکا با ایران آشکار شده است.

عربستان سعودی با واریز ۳ میلیارد دلار سپرده جدید و تمدید یک‌سالهٔ ۵ میلیارد دلار سپرده قبلی، وارد عمل شد و جایگاه خود را به عنوان حامی اصلی حوزه خلیج فارس برای پاکستان تثبیت کرد.

ابوظبی که در جریان جنگ مورد اصابت بیش از ۲,۷۰۰ موشک و پهپاد ایرانی قرار گرفته بود، قبلاً نشان داده بود که انتظار دارد پاکستان موضع سخت‌تری در قبال ایران اتخاذ کند. نیل کویلیام از مؤسسه چتم هاوس به فایننشال تایمز گفت: «در این موضوع بی‌طرفی معنا ندارد. اگر میانجی‌گری می‌کنی، یعنی در میانه میدانی.»

این رویداد بار دیگر شکاف فزاینده بین عربستان و امارات را برجسته می‌کند، جایی که ریاض از اسلام‌آباد حمایت می‌کند در حالی که ابوظبی روابط خود را با هند، رقیب اصلی پاکستان، عمیق‌تر می‌کند.

پربازدیدترین‌ها
از دست ندهید
لوتوس پارسیان - O