کمک مالی آمریکا به امارات؟/ هاست: آمریکا آماده کمک است/ استیو بنن: امارات «آشغال» است
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از چندثانیه، کوین هاست، مدیر شورای ملی اقتصادی آمریکا، گفت: اگر اقتصاد امارات متحده عربی در نتیجه جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران دچار شوک شود، واشنگتن احتمالاً کمک مالی به ابوظبی ارائه خواهد کرد.
به گزارش والاستریت ژورنال، خالد محمد بالعمی، رئیس بانک مرکزی امارات، هفته گذشته ایده ارائه خط مبادله ارزی (سوآپ) را با اسکات بسنت، وزیر خزانهداری آمریکا، مطرح کرده بود.
هاست تأکید کرد که چنین خط اعتباری به احتمال زیاد ضروری نخواهد بود، اما آمریکا آماده کمک است.
در مقابل، استیو بنن، متحد نزدیک ترامپ و مجری محافظهکار، در برنامه خود با عنوان «اتاق جنگ» به شدت به امارات تاخت و آنها را «آشغال» (scum) خواند و گفت: «کارگران خسته آمریکایی برای دفاع از این آشغالها پول میدهند.»
این درخواست امارات در حالی مطرح میشود که صندوق ثروت ملی ابوظبی حدود یک تریلیون دلار دارایی و بانک مرکزی این کشور حدود ۲۷۰ میلیارد دلار ذخیره دارد.
کارشناسان اقتصادی این درخواست امارات را «عجیب» توصیف کردهاند. گزارشها همچنین حاکی از آن است که امارات به طور ضمنی تهدید کرده در صورت عدم کمک آمریکا، مجبور به استفاده از یوان چین برای فروش نفت خواهد شد.