جزئیات جدید درباره دریافت بهای خدمات در تنگه هرمز/ بخشی از پرداخت‌ها نقدی نیست و در قالب تتر، کالا یا تهاتر انجام می‌شود

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۸۹۸۹۶
اقتصادنیوز: عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، محسن زنگنه، اعلام کرد که در حال حاضر از هر کشتی عبوری از تنگه هرمز به‌طور میانگین بین ۱.۵ تا ۲ میلیون دلار دریافت می‌شود.
جزئیات جدید درباره دریافت بهای خدمات در تنگه هرمز/ بخشی از پرداخت‌ها نقدی نیست و در قالب تتر، کالا یا تهاتر انجام می‌شود

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، بر اساس اطلاعات رسیده، هم‌زمان با اجرای طرح دریافت بهای خدمات از کشتی‌های عبوری تنگه هرمز کارشناسان همچنان نظرات ضدونقیضی برای کنترل هوشمند بر روی تنگه هرمز دارند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، محسن زنگنه، اعلام کرد که در حال حاضر از هر کشتی عبوری از تنگه هرمز به‌طور میانگین بین ۱.۵ تا ۲ میلیون دلار دریافت می‌شود.

پیش از این، علی نیکزاد، نایب‌رئیس مجلس، اردیبهشت‌ماه سال جاری در سفر اعضای کمیسیون عمران به بندرعباس و بازدید از تنگه هرمز، از تدوین طرح مدیریت تنگه هرمز در ۱۲ بند خبر داده بود.

بر اساس اطلاعات رسیده، برای اجرای این طرح، مجموعه‌ای با همکاری وزارت اقتصاد و تحت نظارت شورای عالی امنیت ملی تشکیل شده است. مبالغ دریافتی نیز مطابق قانون بودجه به خزانه واریز و در محل‌های تعیین‌شده هزینه می‌شود.

بخشی از این پرداخت‌ها نقدی نیست و در قالب تتر، کالا یا تهاتر انجام می‌شود؛ به‌طوری که برخی کشتی‌ها به‌جای پرداخت پول، کالا یا خدمات ارائه می‌کنند و ارزش آن از مبلغ قابل پرداخت کسر می‌شود.

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O