تلاش آمریکا برای منصرف کردن ایران از کنترل تنگه هرمز

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۹۴۴۸۸
اقتصادنیوز: روزنامه وال‌استریت‌ژورنال گزارش داده ایالات متحده و عمان در جستجوی راه‌هایی برای منصرف کردن ایران از دریافت عوارض از کشتی‌هایی هستند که از تنگه هرمز عبور می‌کنند.
تلاش آمریکا برای منصرف کردن ایران از کنترل تنگه هرمز

 به گزارش اقتصادنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، به نوشته این روزنامه آمریکا در تلاش است از وعده آزادسازی بخشی از دارایی‌های بلوکه‌شده ایران در خارج از کشور به عنوان اهرم فشار در این جهت استفاده کند. 

 اکنون، تهران به پیشنهادات آمریکا پاسخ مثبت نداده است.

 ویتکاف و کوشنر، فرستادگان ایالات متحده، این هفته برای گفتگو با میانجی‌های قطری درباره چگونگی شکستن این بن‌بست و نهایی کردن توافق اولیه ماه گذشته برای بازگشایی تنگه، به دوحه سفر کردند. 

 به گفته منابع مطلع پیشنهاد دیپلمات‌های آمریکایی به ایران این بوده که در ازای دست کشیدن از کنترل تنگه هرمز و صرف‌نظر کردن از دریافت عوارض از امتیاز آزادسازی میلیاردها دلار از وجوه مسدود شده خود بهره‌مند شود. 

به نوشته وال‌استریت‌ژورنال روز پنجشنبه، ایران نشان داد که این پاداش برای تغییر موضعش کافی نیست. 

کاظم غریب‌آبادی، معاون وزیر امور خارجه و مذاکره‌کننده ایران، پس از بازگشت از دوحه تأکید کرد که هرمز «تحت فرماندهی ایران» است، نه ایالات متحده.


 

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O