ادامه پرواز های شبانه مهرآباد

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۰۷۸۳۳
در حالی که وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت فرودگاه های کشور اعلام کردند پرواز های شبانه مهرآباد از اوایل آذرماه بین ساعت 24 تا 5 بامداد روز بعد انجام نمی شود، اما شواهد حکایت از ورود هواپیما به این فرودگاه تا ساعت 2 بامداد دارد.
ادامه پرواز های شبانه مهرآباد

فارس نوشت:

پس از وقوع سانحه دلخراش سقوط هواپیمای ایران 140 هنگام پرواز در حوالی مهرآباد و جان باختن اغلب مسافران و کادر پرواز این هواپیما، موضوع جابه‌جایی فرودگاه مهرآباد که از سال‌ها قبل مطرح شده بود، دوباره رنگ و بویی تازه گرفت.

فرودگاه مهرآباد با پیشرفت جمعیت شهری و ساخت‌وساز، حالا در میان انبوه ساختمان‌های مسکونی قرار گرفته است و لازم است در راستای آسایش بیشتر‌ ساکنان اطراف این فرودگاه و کاهش تولید آلاینده‌های زیست‌محیطی آلاینده‌‌های صوتی و افزایش ایمنی بیشتر پرواز، مکان آن جابه‌جا شود.

پس از سانحه مذکور دوباره موضوع جابه‌جایی مهرآباد ‌توسط رسانه‌ها پررنگ شد اما 27 مردادماه بود که مدیرعامل شرکت فرودگاه‌‌های کشور تأکید کرد که «انتقال پروازهای فرودگاه مهرآباد تا 10 سال دیگر هم امکان‌پذیر نیست».

محمدعلی ایلخانی گفته بود که جابه‌جایی فرودگاه مهرآباد از پیش از انقلاب در دستور کار دولت‌ها بوده است اما به دلیل آنکه پس از انقلاب با جنگ 8 ساله مواجه شدیم توسعه زیرساخت‌های فرودگاه امام خمینی (ره) انجام نشد البته فرودگاه امام از نظر اراضی تحت تملک سومین فرودگاه دنیا است اما در حال حاضر حداکثر 6 میلیون مسافر پذیرش می‌کند بنابراین برای انتقال پروازهای مهرآباد باید حتما فاز دوم فرودگاه امام ساخته شود.

بنا به گفته‌ مدیرعامل شرکت فرودگاه‌های کشور روزانه 330 پرواز غیر نظامی و 12 پرواز نظامی در فرودگاه مهرآباد انجام می‌شود که فرودگاه امام تا 10 سال آینده هم نمی‌تواند این حجم از مسافر را پذیرش کند.

بنابراین گزارش پس از این بود که این‌بار‌ وزیر راه و شهرسازی درباره جابه‌جایی فرودگاه مهرآباد و سلب آسایش ساکنان اطراف این فرودگاه به دلیل‌ انجام پرواز‌‌ها، اعلام کرد که «تلاش می‌کنیم از اواخر آبان‌ماه امسال پرواز‌های شبانه فرودگاه مهرآباد تعطیل شود».

عباس آخوندی درباره انتقال پروازهای فرودگاه مهرآباد گفته بود که این موضوع از 40 سال پیش مطرح شده است، اما باید به جای این کار به سمت ساماندهی شبکه فرودگاهی و پروازی حرکت کنیم، در این راستا، تنظیم زمان‌های نشست و برخاست هواپیما رویه استانداردی است که در دنیا اجرا می‌شود.

وزیر راه و شهرسازی‌ گفته بود که در راستای افزایش رفاه ساکنان حوالی مهرآباد دستور داده‌ام تا دو ماه آینده پروازهای شبانه این فرودگاه از ساعت 24 تا 5 صبح کلاً متوقف شود.

‌‌وی با بیان اینکه این پروازها منجر به آلودگی صوتی و مشکلاتی برای ساکنان این مناطق می‌شود، گفت: این اقدام در جهت رفاه ساکنان محله های اطراف مهرآباد از دو ماه دیگر اجرایی خواهد شد.

سرانجام اوایل آذرماه در راستای وعده‌های وزیر راه، ‌مدیرعامل شرکت فرودگاه‌های کشور از تعطیلی ‌پرواز‌‌های شبانه فرودگاه مهرآباد از پنجم آذرماه خبر داد.

محمدعلی ایلخانی در این‌باره گفت که براساس وعده‌ای که به مردم‌ تهران داده شده بود‌ از ابتدای آذرماه امسال، پروازهای شبانه فرودگاه مهرآباد تهران از ساعت 24 تا پنج بامداد انجام نمی‌شود و با این کار‌ ‌مردم منطقه به‌ ویژه منطقه تهرانسر آرامش بیشتری در مدت استراحت شبانه خواهند داشت.

وی با اشاره به انجام پروازهای اورژانسی و آمبولانس‌های هوایی در زمان تعطیلی پروازهای شبانه در فرودگاه مهرآباد، گفته بود که براساس هماهنگی‌های انجام شده با شرکت‌های هواپیمایی، پروازهای شبانه تمامی این شرکت‌ها در دیگر ساعات روز توزیع شده‌‌ است.

بنا به گفته مدیرعامل‌ شرکت فرودگاه‌های کشور ‌تعطیلی پروازهای شبانه مهرآباد به‌ معنای تعطیلی این فرودگاه نیست بلکه این فرودگاه همچون گذشته به‌ صورت 24 ساعته عملیاتی خواهد بود و از این مدت برای بهسازی فرودگاه و انجام خدمات مربوط به ترمینال بهره خواهیم برد.‌

 این در حالی است که اهالی مهر آباد در چند‌ روز گذشته و حتی تا شب گذشته، شاهد ورود هواپیمای مسافری به فرودگاه مهرآباد بعد از ساعت 24 هستند.

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید