در واکنش به خبر سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی

تکذیب ایجاد دسترسی به اینترنت آزاد برای بازرگانان | مسعودی: درخواست‌ ما وصل شدن اینترنت پرسرعت پایدار برای تمامی مردم و اقشار جامعه است

سرویس: اخبار اقتصادی کدخبر: ۷۶۵۵۶۷
اقتصادنیوز: عضو هیات نمایندگان اتاق ایران تاکید کرد: خبر ایجاد دسترسی به اینترنت آزاد برای بازرگانان و تجار تا این لحظه به هیچ وجه صحت ندارد.
تکذیب ایجاد دسترسی به اینترنت آزاد برای بازرگانان | مسعودی: درخواست‌ ما وصل شدن اینترنت پرسرعت پایدار برای تمامی مردم و اقشار جامعه است

به گزارش اقتصادنیوز، علی مسعودی، رییس کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در گفتگو با اتاق ایران آنلاین گفت: اگر مرکز ملی فضای مجازی مسئولیت وصل اینترنت را برعهده دارد، درخواست ما این است که دسترسی به اینترنت آزاد برای همه شهروندان فراهم شود.

عضو هیات نمایندگان اتاق ایران تاکید کرد: خبر ایجاد دسترسی به اینترنت آزاد برای بازرگانان و تجار تا این لحظه به هیچ وجه صحت ندارد.

او افزود: در جلساتی که با مسئولان مربوطه برگزار شده، قول داده شده است تا پایان هفته محدودیت‌ها برداشته شود.

مسعودی تصریح کرد: اینترنت صفی و نوبتی برای اقشار جامعه از جمله بازرگانان مناسب نیست و اگر مسئولیت این موضوع با مرکز ملی فضای مجازی است، درخواست‌مان وصل شدن اینترنت پرسرعت پایدار برای تمامی مردم و اقشار جامعه است.

 

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید