بازسازی ۱۵۰۰ خانه آسیب‌دیده از جنگ چه زمانی به پایان می رسد؟

کدخبر: ۷۲۸۸۷۱
اقتصادنیوز: معاون خدمات شهری شهرداری تهران از اتمام بازسازی ۱۵۰۰ واحد مسکونی با آسیب‌های جزئی ناشی از جنگ، تا اوایل هفته آینده خبر داد.
 بازسازی ۱۵۰۰ خانه آسیب‌دیده از جنگ چه زمانی به پایان می رسد؟

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، داوود گودرزی، معاون خدمات شهری شهرداری تهران‌ در گفت و گویی به بیان نکاتی درباره آخرین اقدامات انجام شده  برای اسکان خانوارهای خسارت‌دیده در جنگ تحمیلی و بازسازی خانه ها  پرداخت .

تعداد واحدهای مسکونی آسیب‌دیده در تهران چقدر بود و شهرداری چه خدماتی به آنها ارائه کرد؟
 
در پی حادثه اخیر، حدود ۱۵۰۰ واحد مسکونی در تهران دچار آسیب‌دیدگی جزیی شدند و شیشه‌های منازل آن‌ها بر اثر شدت انفجار شکسته بود. شهرداری تهران نسبت به رفع آسیب‌های جزئی نظیر شکستگی شیشه، درب و پنجره اقدام کرد و بخش قابل توجهی از این موارد در کوتاه‌ترین زمان ممکن ترمیم شد.
 
در مواردی که خسارات فراتر از آسیب‌های جزئی بود، چه کاری انجام شد؟
 
من دقیق تعداد ساختمان‌هایی که اسیب حدی دیده اند را نمی دانم اما در مواردی که خسارات فراتر از آسیب‌های جزئی بود و نیاز به تعمیرات اساسی وجود داشت، موضوع به بنیاد مسکن ارجاع داده شده و مالکان این واحدها می‌توانند از طریق گفت‌وگو با مسئولان ذی‌ربط، روند رسیدگی به مشکلات خود را پیگیری کنند.

 

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید