اخرین قیمت میوه و تره‌بار اعلام شد/ ارزانترین میوه کیلویی چند آب می‌خورد؟

سرویس: اخبار اقتصادی کدخبر: ۷۴۳۷۵۶
اقتصادنیوز: رئیس اتحادیه میوه و سبزی تهران گفت پیش‌بینی می‌شود قیمت میوه‌های پاییزی با نوسان مواجه نشوند
اخرین قیمت میوه و تره‌بار اعلام شد/  ارزانترین میوه کیلویی چند آب می‌خورد؟

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، اسداله کارگر رئیس اتحادیه میوه و سبزی تهران گفت: با ورود نوبرانه‌های پاییز مشکلی در عرضه نداریم.

وی در خصوص علل افزایش قیمت خیار و کاهو افزود: با توجه به فصل کاشت و داشت وقفه‌ای ایجاد می‌شود که این امر نوساناتی را به همراه دارد و از طرفی قیمت بذر و هزینه‌های تولید و کارگری با اخراج اتباع افزایش داشته که این امر در نرخ میوه اثرگذار بوده است.

کارگر ادامه داد: امسال در اوج فراوانی میوه، شاهد ارزانی نبودیم که این امر ناشی از هزینه‌های بالای تولید و کارگری بود. اما در خصوص میوه‌های پاییز و مرکبات پیش بینی می‌شود که نوسانی نداشته باشیم.

رئیس اتحادیه میوه و سبزی قیمت هرکیلو هلو هسته جدا را ۷۰ تا ۱۱۰ هزارتومان اعلام کرد و گفت: نرخ کنونی هرکیلو شلیل شمس ۸۰ تا ۱۲۰ هزارتومان، سیب درختی ۸۰ تا ۱۱۰ هزارتومان، سیب دماوند ۸۰ تا ۱۳۰ هزارتومان، سیب گالا ۸۰ تا ۱۱۰ هزارتومان، انگور بی دانه ۸۰ تا ۱۳۰ هزارتومان، انگور کندری ۷۰ تا ۱۱۰ هزارتومان، انجیر زرد ۷۰ تا ۱۰۰ هزارتومان، انجیر سیاه ۸۰ تا ۹۰ هزارتومان، گلابی ۹۰ تا ۱۴۰ هزارتومان، هندوانه ۱۸ تا ۲۸ هزارتومان، خربزه ۲۵ تا ۳۵ هزارتومان و طالبی ۳۰ تا ۳۵ هزارتومان است. 

 

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید