حریری: اسنپ بک هیچ ارتباطی به تجارت خارجی ندارد

سرویس: اخبار اقتصادی کدخبر: ۷۴۴۴۱۱
اقتصادنیوز: حریری، رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و چین گفت: اتفاقاتی مانند اسنپ‌بک ممکن است تا حدی اثر روانی داشته باشد، اما آنگونه نیست که فلج‌کننده باشد.
حریری: اسنپ بک هیچ ارتباطی به تجارت خارجی ندارد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از اتاق ایران، «مجیدرضا حریری» رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و چین در پاسخ به اینکه آیا در صورت اجرای مکانیسم ماشه ممکن است شاهد محدودیت‌های بیشتری باشیم یا تاثیری بر روی مبادلات ایران با چین بگذارد، تاکید کرد: اسنپ بک هیچ ارتباطی به تجارت خارجی ندارد و فقط شامل صنایع هسته‌ای و موشکی است؛ چنانچه در سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۵ که برجام اجرا شد، ما به همه جا نفت می‌فروختیم.

حریری افزود: چرا که تحریم‌های سازمان ملل شامل نفت، پتروشیمی، معدن و محصولات کشاورزی و... نیست و فقط شامل صنایع هسته‌ای و موشکی است. از این رو می‌توان گفت که اسنپ‌بک ممکن است تا حدی اثر روانی داشته باشد، اما آنگونه نیست که فلج‌کننده باشد.

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید