آغاز مرحله جدید «طرح فروش خودروهای وارداتی» + جزئیات
اقتصادنیوز: مرحله جدید «طرح فروش خودروهای وارداتی» در سامانه یکپارچه فروش از فردا 28 مهرماه ( دوشنبه ) شروع می شود.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، مدیر طرح واردات خودروی وزارت صمت اعلام کرد که مرحله جدید «طرح فروش خودروهای وارداتی» در سامانه یکپارچه فروش از فردا ( دوشنبه ) شروع می شود.
مهدی ضیغمی اظهار کرد: متقاضیان می توانند از ۲۸ مهر ماه تا روز چهارشنبه ۳۰ مهر ماه اقدام به وکالتی کردن حساب کنند.
مدیر طرح واردات خودروی وزارت صمت افزود: در این دوره نیز متقاضیان باید مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان را در یکی از بانک های عامل بلوکه کنند.
وی ادامه داد: جزییات از نحوه ثبت نام و انواع مدل های خودرو در سامانه خودروهای وارداتی بارگزاری می شود.
متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر به سامانه https://saleauto.ir/presentation مراجعه کنند.
به گزارش ایرنا، این دومین دوره عرضه خودروهای وارداتی در سال جاری است، پیش از این در ۲۸ تیرماه عرضه خودروهای وارداتی انجام شد.
ارسال نظر