چند نفر با کالابرگ الکترونیک طی 2 روز خرید کردند؟

سرویس: اخبار اقتصادی کدخبر: ۷۶۳۷۱۶
اقتصادنیوز: تا پایان روز پنجشنبه، ۱۸ دی ماه، (دومین روز اجرای طرح یک میلیون تومان اعتبار ماهانه کالابرگ برای هر عضو خانوار)، چهارمیلیون و ۲۰۰ هزار نفر اقدام به خرید با اعتبار کالابرگی خود کرده‌اند.
چند نفر با کالابرگ الکترونیک طی 2 روز خرید کردند؟

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع‌ رسانی دولت، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دومین اطلاعیه خود درباره تعداد مصرف‌کنندگان طرح کالابرگ الکترونیک اعلام کرد:‌ در دو روز آغازین اجرای طرح یک میلیون تومان اعتبار ماهانه کالابرگ الکترونیک برای هر عضو خانوار، جمعا ۴.۲ میلیون نفر اقدام به خرید با اعتبار کالابرگ خود کرده‌اند. 

تا پایان روز گذشته، پنچسنبه ( ۱۸ دی) در مجموع ۴.۲ میلیون نفر از اعتبار یک میلیون تومانی کالابرگ الکترونیکی خود خرید کرده‌اند همچنین بر اساس اطلاعات این پایگاه مراجعه‌کنندگان به فروشگاه‌ها برای خرید اعتبار کالابرگ بطور متوسظ ۹۴ درصد از اعتبار خود را استفاده کرده‌اند. 

 

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید