بیشترین رشد هم‌وزن در سال جدید

صعود ادامه دار شاخص بورس

کدخبر: ۴۸۵۲۲۶
اقتصادنیوز: در روزی که معاملات فرابورس به علت مشکلات فنی هسته معاملاتی تعطیل بود، رشد شاخص‌های بورس ادامه داشت و اغلب نمادهای بازار سهام سبزپوش شدند.
صعود ادامه دار شاخص بورس

به گزارش اقتصادنیوز، در معاملات روز دوشنبه، هشتم فروردین 1401، شاخص کل بورس تهران با رشد 14 هزار و 992 واحدی نسبت به روز یکشنبه به رقم یک میلیون و 418 هزار و 609 واحد رسید. 

شاخص هم وزن بورس نیز با رشد 6 هزار و 857 واحدی در سطح 360 هزار و 434 واحدی ایستاد. 

در پایان معاملات ‌روز دوشنبه، 543 نماد رشد قیمت داشتند و 103 نماد کاهش قیمت داشتند. به عبارت دیگر، 84 درصد بازار رشد قیمت داشتند و 16 درصد بازار افت قیمت داشتند. 

نمادهای مؤثر بر شاخص‌

نمادهای «شستا»، «نوری» و «وبملت» بیشترین تأثیر را در رشد شاخص کل بورس داشتند. در مقابل نمادهای «فملی»، «شبندر» و «شپنا» بیشترین تأثیر کاهنده را بر شاخص کل داشتند. 

در جدول پرتراکنش‌ترین نمادهای بورس خودرو صدرنشین است و شستا، شتران، خساپا، شپنا و شبندر در رتبه‌های بعدی هستند. 

گروه‌های سبز بورس 

امروز اغلب نمادهای بازار صعودی بودند اما 4 گروه بزرگ بازار یکپارچه سبزپوش شدند. گروه‌های «بانک‌ها و موسسات اعتباری»، «سرمایه‌گذاری‌ها»، «مواد و محصولات دارویی» و «شرکت‌های چند رشته‌ای صنعتی» سبزترین گروه‌های بورس در روز دوشنبه بودند.

افت معاملات خرد سهام

امروز ارزش معاملات کل بازار سهام به رقم 5 هزار و 82 میلیارد تومان کاهش یافت. ارزش معاملات اوراق بدهی در بازار ثانویه 100 میلیارد تومان بود که 2 درصد از ارزش کل معاملات بازار سرمایه را تشکیل می‌دهد.

ارزش معاملات خرد سهام نیز افت کرد و با کاهش 2 درصدی نسبت به روز کاری قبل به رقم 4 هزار و 103 میلیارد تومان رسید که 81 درصد از معاملات کل بازار را شامل می‌شود.

بورس

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس سایر رسانه ها
    کارگزاری مفید