ناپدید شدن ۵ کوهنورد تهرانی در ارتفاعات پایتخت

سرویس: اخبار سایر رسانه‌ها کدخبر: ۴۹۵۰۴۴
اقتصادنیوز: روز گذشته یک تیم دونفره و یک تیم سه نفره در راه صعود به قله خُلِنو بودند که مفقود شدند و تاکنون هیچ خبری از آن‌ها در دسترس نیست.
ناپدید شدن ۵ کوهنورد تهرانی در ارتفاعات پایتخت

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، ۵ کوهنورد تهرانی از روز گذشته در ارتفاعات خُلِنو مفقود شده اند و تاکنون خبری از آن‌ها در دسترس نیست.

روز گذشته یک تیم دونفره و یک تیم سه نفره در راه صعود به قله خُلِنو بودند که مفقود شدند و تاکنون هیچ خبری از آن‌ها در دسترس نیست.

آخرین بار این افراد ساعت ۱۱ صبح روز گذشته در منطقه دیده شدند و عدم بازگشت به پایین باعث شد خانواده‌ها مسئولان هلال احمر را در جریان بگذارند.

برهمین اساس امروز یک تیم ۸ نفره از امدادگران و جستجوگران راهی منطقه شده‌اند و بالگرد هلال احمر نیز در حال جستجوی هوایی است تا اثری از آن‌ها پیدا کند.

گفته می‌شود احتمال برخورد صاعقه یا سقوط این کوهنوردان وجود دارد و باید دید نتیجه تلاش امدادگران به چه شکل خواهد بود.

خُلِنو با ارتفاع ۴۳۷۵ متر، بلندترین قله استان تهران محسوب می‌شود.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید