نخستوزیر ژاپن کرونا گرفت
نخست وزیر ژاپن که از تعطیلات یک هفتهای بازگشته، قرار بود روز دوشنبه به محل کارش بازگردد و برای آخر روزهای آتی هم یک سفر خارجی برنامهریزی شده داشت.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، خبرگزاری رویترز اعلام کرد، دفتر نخست وزیری ژاپن امروز (یکشنبه) اعلام کرد که وی به کرونا مبتلا شده و در محل سکونت رسمی خود در حال گذران دوران بیماری و بهبودی است.
فومیو کیشیدا نخست وزیر ژاپن که از تعطیلات یک هفتهای بازگشته، قرار بود روز دوشنبه به محل کارش بازگردد و برای آخر روزهای آتی هم یک سفر خارجی برنامهریزی شده داشت.
نشانههای بیماری در وی روز شنبه با سرفه و تب آغاز شد و امروز صبح از وی تست پی.سی.آر به عمل آمد و در نهایت بیماری کرونای او تایید شد.
ژاپن در یک رکورد دوباره در موارد ابتلا به ویروس کرونا به سر میبرد و همین مساله به کسب و کارها در سومین اقتصاد بزرگ جهان ضربه وارد کرده، گرچه مرگ و میر نسبتا کم است و اختلالات نسبت به برخی از اقتصادهای پیشرفته دیگر خفیفتر بوده است.
ارسال نظر