بازداشت 3 عضو شورای این شهر/ اتهام، اختلاس است

کدخبر: ۶۰۵۳۳۷
اقتصادنیوز: ۳ عضو شورای شهر نوشهر به اتهام ارتشاء و اختلاس بازداشت شدند.
بازداشت 3 عضو شورای این شهر/ اتهام، اختلاس است

به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از میزان، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدصادق اکبری اظهار کرد: با رصد دقیق اطلاعاتی و صدور به موقع و فوری دستور از سوی مقام قضایی، ۳ عضو از اعضای شورای شهر نوشهر، بابت ارتشاء و اختلاس، دستگیر و با تشکیل پرونده در یکی از شعب بازپرسی دادسرای شهرستان، تحت تعقیب کیفری قرار گرفته و با صدور قرار تامین مناسب، به بازداشتگاه مربوط، معرفی شد.

وی ادامه داد: در همین راستا فرد دیگری نیز بابت اخلال در نظام ارزی کشور و معاونت در ارتشاء و در اختلاس، با مقادیر قابل توجهی سکه، طلا و دلار خارج از شبکه، دستگیر شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین اکبری با تاکید بر عزم قاطع دستگاه قضایی استان در مبارزه با تمام مصادیق فساد، خاطرنشان کرد: تحقیقات مقدماتی برای کشف سایر زوایای این پرونده و شناسائی مرتبط یا مرتبطین احتمالی دیگر، ادامه خواهد داشت.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید