گرمای 50 درجه در این شهر/ تغییر ساعت کاری

کدخبر: ۶۶۴۷۰۸
اقتصادنیوز: معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری بوشهر گفت: برای دومین روز پیاپی فردا چهارشنبه ۱۷ مردادماه ساعت کاری ادارات و این استان از ساعت ۶:۰۰ لغایت ۱۰ تعیین شده است.
گرمای 50 درجه در این شهر/ تغییر ساعت کاری

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، اصغر جعفری شامگاه سه‌شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد امروز و فردا دمای بیشینه هوا در برخی نقاط این استان، به میزان قابل توجه و تا مرز ۵۰ درجه سانتیگراد افزایش می‌یابد.

وی یادآور شد: برای مدیریت مصرف و پایداری برق ساعت کار دستگاههای اجرایی و بانک‌های سراسر این استان به استثناء واحدهای امدادی و اورژانشی کاهش یافته است.

جعفری تصریح کرد: در راستای مصوبه کارگروه مدیریت تقاضا و مصرف آب و برق و بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی مبنی بر افزایش دمای هوا به‌منظور کاهش مصرف، حفظ و پایداری شبکه و خطوط انتقال برق و جلوگیری از قطعی برق و خاموشی در ساعت اوج مصرف و همچنین حفظ سلامتی کارکنان ساعت کاری در استان کاهش یافت.

خبر مرتبط
آماده‌باش کامل اورژانس برای راهپیمایی اربعین / گرمازدگی در کمین زائران

اقتصادنیوز: رئیس سازمان اورژانس کشور از آماده باش کامل اورژانس برای مراسم اربعین خبر داد.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس سایر رسانه ها
    کارگزاری مفید