معارفه مجید انصاری با حضور عارف

سرویس: اخبار سایر رسانه‌ها کدخبر: ۶۷۰۱۱۶
اقتصادنیوز: مراسم تکریم «محمد دهقان» معاون حقوقی پیشین و معارفه «مجید انصاری» معاون حقوقی رئیس جمهور، صبح یکشنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۳ با حضور «محمدرضا عارف» معاون اول رئیس‌جمهور در محل نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.
معارفه مجید انصاری با حضور عارف

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین مجید انصاری عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام است.

انصاری در دولت هشتم از سال ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۴ به‌عنوان معاون امور حقوقی و مجلس رئیس‌جمهور فعّالیت می‌کرد و در دولت یازدهم نیز از سال ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۵ سِمت معاون امور مجلس رئیس‌جمهور و از سال ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۶ سِمت معاون حقوقی رئیس‌جمهور را برعهده داشت.

خبر مرتبط
ستار هاشمی به‌عنوان وزیر ارتباطات معارفه شد

اقتصادنیوز: آیین تکریم «عیسی زارع‌پور» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پیشین و معارفه «سیدستار هاشمی» وزیر جدید عصر امروز شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۳ با حضور «محمدرضا عارف» معاون اول رئیس جمهور در محل این وزارتخانه برگزار شد.

رئیس‌جمهور با صدور حکمی در تاریخ اول شهریور ۱۴۰۳ وی را با توجه به مراتب شایستگی، تجارب ارزنده مدیریتی و سوابق اجرایی به سمت معاون حقوقی رئیس جمهور در دولت چهاردهم منصوب کرد.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O