بایدن دیر رسید؛ عکس یادگاری آخرین اجلاس گروه 20 خود را از دست داد+ عکس
                  
            
            اقتصادنیوز: جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا برای گرفتن عکس گروهی با سران جهان در اجلاس گروه بیست در برزیل دیر رسید و به همین دلیل عکس دسته جمعی رهبران ۲۰ قدرت اقتصادی را از دست داد.           
                
      
     
                    
                            به گزارش اقتصادنیوز به نقل از یورو نیوز، رهبران چین، هند و بریتانیا از جمله کسانی بودند که موفق شدند در حالیکه لبخند بر لب دارند در این عکس حضور داشته باشند، اما در کنار بایدن، جاستین ترودو نخستوزیر کانادا و جورجیا ملونی نخستوزیر ایتالیا نیز غایب بودند.
▫️یک مقام ارشد آمریکایی علت این اتفاق را «چالشهای لجستیکی» اعلام کرد و شایعات درباره تصمیم عمدی بایدن برای اجتناب از کنار ایستادن با سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه را رد کرد.
 خبر مرتبط
 
 
 
 
 جو بایدن به فضا میرود؟
 
 
 اقتصادنیوز: رئیس جمهور آمریکا در اظهاراتی درباره رفتنش به فضا و بازگرداندن فضانوردان سرگردان که از ژوئن به دلیل نقص در فضاپیمای استارلاینر در ایستگاه فضایی بینالمللی هستند، شوخی کرد.
▫️بایدن در این اجلاس به پایان دوره ریاستجمهوری خود در ژانویه اشاره کرد و گفت: «کشور را بر پایهای قوی ترک میکنم.
  
 
 
       
			
			 
			
			 
  
			
			 
			
			 
			
			 
			
			 
			
			
ارسال نظر