آخرین وضعیت پرونده ساداتی‌نژاد و فاطمی‌امین به روایت سخنگوی قوه قضائیه

کدخبر: ۷۰۹۳۶۷
اقتصادنیوز: پرونده ساداتی‌نژاد و فاطمی‌امین ۱۸ اسفند به اجرای احکام ارسال شده است.
آخرین وضعیت پرونده ساداتی‌نژاد و فاطمی‌امین به روایت سخنگوی قوه قضائیه

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایلنا، سخنگوی قوه قضائیه گفت: در مورد آقایان ساداتی نژاد و فاطمی امین باتوجه به قطعی شدن حکم در ۱۸ اسفند پرونده به اجرای احکام ارسال شده و با توجه به حجیم بودن پرونده در حال اقدام است. گزارش نهایی خدمت مردم عرض خواهد شد.

اصغر جهانگیر درباره اینکه وزرای سابق صمت و جهاد کشاورزی که در پرونده چای دبش به حبس محکوم شدند درحال حاضر پرونده هایشان در چه وضعیتی است و آیا حکم حبس آنها اجرا شده است؟ گفت: پرونده چای دبش پرونده وسیعی است. آقای اکبر رحیمی درآباد متهم اصلی پرونده است در زندان است.  بسیاری دیگر از متهمان از ابتدا بازداشت شدند و در بازداشت به سر می برند.

وی درباره وزرای محکوم شده در این پرونده گفت: در مورد آقایان ساداتی نژاد و فاطمی امین باتوجه به قطعی شدن حکم این رای در ۱۸ اسفند پرونده به اجرای احکام ارسال شده و با توجه به حجیم بودن پرونده در حال اقدام است. گزارش نهایی خدمت مردم عرض خواهد شد.

 

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس سایر رسانه ها
    کارگزاری مفید