وقوع ۲ زمین لرزه دیگر در شاهرود/ تعداد زلزله‌ها به ۱۳ رسید

کدخبر: ۷۱۸۹۰۸
اقتصادنیوز: وقوع ۲ زمین لرزه دیگر در زمان آباد شاهرود؛ تعداد زلزله‌ها به ۱۳ رسید.
وقوع ۲ زمین لرزه دیگر در شاهرود/ تعداد زلزله‌ها به ۱۳ رسید

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران دو زلزله دیگر را در زمان آباد خارتوان شاهرود ثبت کرد تا تعداد کل لرزش های امروز به عدد ۱۳ برسد.

مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران بعد از ظهر پنجشنبه دو زلزله دیگر را در زمان آباد خارتوان شاهرود ثبت کرد تا تعداد کل لرزش‌های امروز به عدد ۱۳ برسد.

فرماندار شاهرود در گفتگو با خبرنگارمهر، ضمن بیان اینکه پر قدرت ترین این زلزله‌ها پنج و ۴.۸ ریشتر بوده که سبب ترک خوردن دیوار برخی از خانه شده است، گفت: این زلزله‌ها خسارات جدی در بر نداشته است.

ابوطالب جلالی با بیان اینکه امروز دو زلزله بزرگ و ۱۱ پس لرزه در زمان آباد ثبت شد، افزود: اکیپ‌های ارزیاب در منطقه حضور دارند.

دو زلزله آخری که در این منطقه رخ داده ۲.۸ و ۲.۵ ریشتر بوده است و هر دو زمین لرزه در عمق ۱۰ کیلومتری زمین رخ داده‌اند .۵۶ کیلومتری جنوب زمان آباد خارتوران کانون این زلزله‌ها است.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید