واکنش حماس به ساخت دیوار در مرز اردن

کدخبر: ۷۲۰۶۴۳
اقتصادنیوز: حماس اعلام کرد که پروژه‌های دیوار امنیتی که اشغالگران پیش از این احداث کرده‌اند در مواجهه با مقاومت ملت فلسطین با شکست مواجه شده و این شکست با احداث دیوار امنیتی جدید تکرار می‌شود.
واکنش حماس به ساخت دیوار در مرز اردن

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، جنبش مقاومت اسلامی حماس روز یکشنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: موافقت کابینه اشغالگران صهیونیست با احداث دیوار امنیتی در مرزهای شرقی با اردن نمی‌تواند در برابر پیامدهای جنایات و توحش رو به افزایش آنان علیه ملت فلسطین و سرزمین و مقدساتشان مصونیت ایجاد کند بلکه طرح‌های شهرک سازی اشغالگران بر اصرار ملت فلسطین بر راه مقاومت به عنوان تنها راه اثربخش برای آزادی فلسطین می‌افزاید.

خبر مرتبط
مخالفت حماس با پیشنهاد محمودعباس درباره خلع سلاح مقاومت

اقتصادنیوز: رهبران جنبش حماس در اظهاراتی تاکید کرد که ما مخالفت خود با دعوت محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین برای خلع سلاح مقاومت تا زمانی که اشغالگری در سرزمین فلسطین وجود دارد را اعلام می‌کنیم.

حماس اشاره کرد: پروژه‌های دیوار امنیتی که اشغالگران پیش از این احداث کرده‌اند در مواجهه با مقاومت و خشم ملت فلسطین که تنها با اخراج اشغالگران و بازپس‌گیری حقوق تاریخی آنها سرد خواهد شد با شکست مواجه گردیده و ما تاکید می‌کنیم این شکست با احداث دیوار امنیتی جدید تکرار می‌شود.

این جنبش در پایان اعلام کرد: ما در برابر طرح‌های اشغالگران و جنایات روز افزون آنها خواستار اتخاذ موضع عربی و اسلامی متحد و قدرتمند و فشار بر اشغالگران برای به شکست کشاندن پروژه‌های استعماری و طرح‌های آنان هستیم که هدفی جز توسعه طلبی و تسلط بر منطقه ندارد.

پیش از این کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی با ساخت دیوار حائل در مرزهای شرقی با اردن موافقت کرد. 

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید