جاده چالوس دو‌طرفه شد

کدخبر: ۷۲۵۷۰۹
اقتصادنیوز: بنا بر اعلام رئیس پلیس راه راهور فراجا جاده چالوس پس از ۳ روز یک‌طرفه شدن، دوباره دوطرفه شد.
جاده چالوس دو‌طرفه شد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، سرهنگ احمد کرمی اسد در توضیح بیشتر گفت: جاده چالوس که به دلیل شرایط ترافیکی و وضعیت خاص در کشور، به مدت ۳ روز به‌صورت یک‌طرفه از جنوب به شمال محدود شده بود، از ساعت ۱۴ امروز، ۲۷ خردادماه، مجدداً به حالت دوطرفه باز می‌شود.

خبر مرتبط
تردد از شمال به جنوب جاده چالوس ممنوع شد

اقتصادنیوز: بنا بر اعلام مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز با توجه به حجم ترافیک، تردد از شمال به جنوب در محور چالوس تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام شده است.

رئیس پلیس راه راهور فراجا افزود: با روان شدن ترافیک و تخلیه بار ترافیکی، امکان تردد در هر 2 مسیر رفت و برگشت جاده چالوس فراهم شده است. 

سرهنگ کرمی اسد همچنین تأکید کرد: در صورت بروز تغییرات یا محدودیت‌های ترافیکی جدید، اطلاع‌رسانی به موقع به مردم انجام خواهد شد.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید