عراقچی: ما به بیمارستان حمله نکردیم؛ به هشدارهای تخلیهمان توجه کنید

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، «سیدعباس عراقچی» در ادامه نوشت: موج انفجار باعث آسیب سطحی به بخش کوچکی از بیمارستان نظامی سوروکا در همان نزدیکی شد که عمدتاً تخلیه شده بود. این مرکز عمدتاً برای درمان سربازان اسرائیلی استفاده میشود که در نسلکشی غزه ۲۵ مایل آن طرفتر شرکت دارند، جایی که اسرائیل ۹۴٪ از بیمارستانهای فلسطینیان را نابود کرده یا به آن ها آسیب رسانده است.
وزیر خارجه در ادامه نوشت: این رژیم اسرائیل است که این خونریزی را آغاز کرده است، نه ایران، و این جنایتکاران جنگی اسرائیل هستند و نه ایرانیان که بیمارستانها و غیرنظامیان را هدف قرار میدهند. از زمان آغاز جنگ غیرقانونی اسرائیل علیه مردم ایران در هفته گذشته، صدها ایرانی بیگناه بی هیچ علت کشته شده اند.
عراقچی در پایان نوشت: ما از اسرائیلیها میخواهیم که قبل از حملات به دستورات تخلیه ما توجه کنند و از نزدیکی به اماکن نظامی و امنیتی خودداری کنند. نیروهای مسلح قدرتمند ما به سرکوب مستمر جنایتکارانی که مردم ما را هدف قرار میدهند ادامه خواهند داد تا زمانی که آنها دست از این کار بردارند و هزینه تجاوز جنایتکارانه خود علیه ملت ما را بپردازند.
ارسال نظر