پرواز پهپاد‌های ایرانی بر فراز دیمونا و فرودگاه رامون

کدخبر: ۷۲۶۴۸۵
اقتصادنیوز: رسانه‌های عبری از به صدا درآمدن آژیرهای هشدار در اسرائیل در پی نفوذ پهپادها خبر دادند.
پرواز پهپاد‌های ایرانی بر فراز دیمونا و فرودگاه رامون

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، کانال ۱۲ عبری گزارش داد وضعیت آماده‌باش در جنوب نقب اشغالی به دلیل نفوذ پهپاد افزایش یافت.

رسانه‌های عبری  همچنین گزارش دادند آژیرهای هشدار در الجلیل علیا و بیت شان به دلیل نفوذ پهپادها به صدا درآمد.

خبر مرتبط
پهپاد ایرانی به ساختمانی در الجلیل اصابت کرد+ فیلم

اقتصادنیوز: منابع رسانه ای از اصابت پهپاد به یک ساختمان در منطقه الجلیل در سرزمین های اشغالی خبر دادند.

به گزارش این رسانه‌ها آژیرهای هشدار در شمال نیروگاه دیمونا به دلیل نفوذ پهپاد ایرانی به صدا درآمد.

اسرائیل هیوم هم نوشت ۱۰ پهپاد از صبح امروز از ایران شلیک شده که منجر به به صدا درآمدن آژیرهای هشدار در چندین منطقه شد.

به گفته رسانه‌ها یک پهپاد همچنان در وادی عربه در نزدیکی فرودگاه رامون در حال پرواز است و رژیم صهیونیستی نتوانسته آن را رهگیری کند.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد سازمان نجات درحال تلاش برای بیرون آوردن افرادی است که در زیر منزلی در منطقه بیسان به دلیل سقوط یک پهپاد گرفتار هستند.

به گفته رسانه‌های عبری آژیرهای هشدار در منطقه صنعتی نقب و ایلات در پی نفوذ پهپادها به صدا درآمد.

ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد یک پهپاد را در رمات ماغشیمیم رهگیری کرده و برای رصد یک پهپاد دیگر تلاش می‌کند.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس سایر رسانه ها
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید