طرح تعلیق همکاری با آژانس اعلام وصول شد

کدخبر: ۷۲۶۹۱۰
اقتصادنیوز: عضو هیئت رئیسه مجلس از اعلام وصول طرح تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در صحن علنی مجلس خبر داد.
طرح تعلیق همکاری با آژانس اعلام وصول شد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، متفکر آزاد عضو رئیس مجلس با حضور در شبکه خبر اعلام کرد: مجلس شورای اسلامی در این روزهای جنگ بلاوقفه کار کرده است. به دلیل آنکه از ملت شریف عقب نمانیم، همکاران ما در میدان بودند تا در کنار نیروهای مسلح باشند.

وی یادآور شد: در هفته گذشته و این هفته صحن علنی و کمیسیون‌ها جلسه داشتند، امروز جلسه خوب و مفصلی با حضور چشم‌گیر نمایندگان داشتیم.

خبر مرتبط
قالیباف: دنبال تصویب طرحی برای قطع همکاری با آژانس هستیم + فیلم

اقتصادنیوز: رئیس مجلس گفت: مجلس در حال تدوین طرحی برای توقف همکاری‌ها با آژانس تا گرفتن تضمین‌های عینی است.

این عضو هیئت رئیسه مجلس اعلام کرد: کمیسیون امنیت ملی خروجی در برخورد با نیروهای متخاصم در زمان جنگ داشت، هفته گذشته دو فوریت طرح در مجلس تصویب شد، امروز کلیات بدون هیچ مخالفی در ۹ ماده مصوب شد.

متفکر آزاد ادامه داد: این طرح به اجزای مختلف نحوه همکاری جاسوسان و یا کسانی که با نیروهای متخاصم، رژیم صهیونیستی و یا دُوَلِ متخاصم دیگر همکاری دارند مشمول مواد مختلف این طرح آمده است و -نماینده- دولت در صحن حضور داشت و موافقت خود را با مواد مختلف این طرح اعلام کرد. اشد مجازات برای آنها در زمان جنگ جز مصوبات مجلس بود.

وی در بخشی از سخنانش اعلام کرد: طرح مهم تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز اعلام وصول شد. در صورت تصویب در صحن فعالیت‌های جمهوری اسلامی ایران با آژانس فعلاً به خاطر عملکرد بسیار غیر حرفه‌ای آژانس تعلق خواهد شد و این جز فعالیت‌های انقلابی مجلس در شرایط جنگی است که تأمین اراده ملت در تأمین منافع آنها کمک می‌کند.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید