مردم این استان منتظر دمای 50 درجه‌ای باشند

کدخبر: ۷۲۷۴۵۹
اقتصادنیوز: وقوع دماهای ۴۹ و ۵۰ درجه در استان خوزستان پیش‌بینی شده است.
مردم این استان منتظر دمای 50 درجه‌ای باشند

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، محمد سبزه‌زاری اظهار کرد: بررسی نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی نشان‌دهنده وزش باد متوسط تا شدید و احتمال برخاستن گرد و خاک تا اواخر وقت امروز ۴ تیر در مناطق غربی، جنوبی و تا حدودی مرکز استان خوزستان است.

وی افزود: از فردا روند افزایش دما در خوزستان آغاز خواهد شد به گونه‌ای که از روز جمعه ۶ تیر تا اواسط هفته آینده شاهد و وقوع دماهای ۴۹ و ۵۰ درجه و بالاتر در بیشتر مناطق استان به جز مناطق مرتفع شمال و شمال شرق خواهیم بود.  شمال خلیج فارس نیز تا فردا مواج است.

خبر مرتبط
ادامه آلودگی هوا در تهران تا این روز

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران اعلام کرد: کاهش کیفیت هوا و افزایش غلظت ذرات معلق در تهران تا شنبه تداوم دارد.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته شوش با ۴۸.۳ و ایذه با ۱۹.۹ درجه سانتیگراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. تغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۴۷.۷ و ۳۰.۸ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است. 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید