هشدار؛ موج گرمای جهنمی در راه این استان

سرویس: اخبار سایر رسانه‌ها کدخبر: ۷۳۰۱۷۵
اقتصادنیوز: از روز شنبه تا سه‌شنبه هفته آینده، دمای هوا در اغلب مناطق استان خوزستان، به‌جز مناطق مرتفع شمالی و شرقی، به ۴۹ تا ۵۰ درجه سانتی‌گراد و حتی بالاتر خواهد رسید.
هشدار؛ موج گرمای جهنمی در راه این استان

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، مدیرکل هواشناسی خوزستان از استقرار توده هوای گرم و افزایش دمای هوا به ۴۹ تا ۵۰ درجه سانتی‌گراد و بالاتر از روز شنبه ۲۱ تیر تا سه‌شنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۴ در استان خبر داد.

محمد سبزه‌زاری با اشاره به پیش‌بینی شرایط جوی استان اعلام کرد که از روز شنبه تا سه‌شنبه هفته آینده، دمای هوا در اغلب مناطق استان، به‌جز مناطق مرتفع شمالی و شرقی، به ۴۹ تا ۵۰ درجه سانتی‌گراد و حتی بالاتر خواهد رسید. این موج گرما می‌تواند منجر به گرمازدگی، افزایش مصرف انرژی، احتمال آتش‌سوزی در مراتع و مزارع و خسارات ناشی از تنش دمایی در بخش‌های کشاورزی و دامداری شود.

خبر مرتبط
توله خرس پردیسان کجاست؟/ سرنوشت خواهر دوقلو

اقتصادنیوز: مسئول کلینیک بازپروری حیات‌وحش پردیسان اعلام کرد که هنوز نمی‌توان اظهار نظر قطعی درباره سرنوشت توله خرس گمشده در پارک پردیسان داشت.

وی برای کاهش اثرات این موج گرما توصیه‌هایی ارائه کرد و گفت: صرفه‌جویی در مصرف آب و برق به‌ویژه در ساعات اوج مصرف، پرهیز از تردد غیرضروری از حوالی ظهر تا اوایل غروب، آبیاری مزارع در اوایل صبح یا شب، اجتناب از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید و استفاده از عینک آفتابی و کلاه در صورت ضرورت حضور در فضای باز. همچنین، سبزه‌زاری بر خودداری از رها کردن زباله‌های براق در طبیعت و اطمینان از خاموش کردن کامل آتش در مراتع پیش از ترک محل تأکید کرد.

هواشناسی خوزستان از شهروندان خواست با رعایت این توصیه‌ها، از خطرات ناشی از گرمای شدید و تبعات آن پیشگیری کنند.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید