الزام ادارات به کاهش ۷۰ درصدی مصرف برق بعد از این ساعت

سرویس: اخبار سایر رسانه‌ها کدخبر: ۷۸۳۷۰۷
اقتصادنیوز: ادارات موظف به کاهش 70درصدی مصرف برق بعد از ساعت 13 شدند.
الزام ادارات به کاهش ۷۰ درصدی مصرف برق بعد از این ساعت

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، وزارت نیرو با هدف پایداری شبکه و تأمین برق پایدار برای همه مشترکان، ضوابط اجرایی پاسخگویی بار را در تابستان 1405 در دستور اجرا قرار داده که بر اساس آن، ادارات موظف‌اند پس از ساعت 13 مصرف برق خود را 70 درصد کاهش دهند.

همچنین برای مشترکان خانگی با مصرف برق کمتر از سطح مجاز که حداقل 10 درصد مصرفشان را کاهش دهند پاداش ویژه تا 30 درصد بهای انرژی قبض تعلق خواهد گرفت؛ اما تعرفه برق مشترکان خانگی با مصرف برق بیش از الگو، به صورت پلکانی افزایشی خواهد بود.

بر اساس این دستورالعمل، برای مشترکانی که از ژنراتور استفاده نمایند پاداش نقدی در نظر گرفته شده است.

برای مشترکان چاه‌های کشاورزی در صورت همکاری کاهش مصرف برق بیش از پروانه، پاداش بیش از 15 برابر برق مصرفی در نظر گرفته شده است و یکی از سیاست‌های مهم امسال، محدودسازی برق مشترکان پرمصرف با ابزارهای هوشمند است.

هدف از اجرای ضوابط اجرایی پاسخگویی بار، امنیت شبکه برق کشور، عبور ایمن از دوره اوج مصرف تابستان و تأمین برق پایدار برای همه مشترکان اعلام شده است.

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O