برخورد خونین 2 خودرو با 10 مصدوم+ جزئیات
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان سمنان گفت: برخورد ۲ دستگاه خودروی سواری سوزوکی و هایما در جاده فولادمحله به کیاسر در محور ارتباطی استانهای سمنان و مازندران، ۱۰ مصدوم داشت که با همکاری نیروهای امدادی به مراکز درمانی منتقل شدند.
حسین درخشان از برخورد ۲ دستگاه خودروی سواری سوزوکی و هایما در کیلومتر ۱۵ جاده فولادمحله به کیاسر خبر داد و افزود: پس از دریافت گزارش، تیم امداد و نجات پایگاه هلالاحمر فولادمحله به محل حادثه اعزام شد و پس از ارزیابی اولیه مشخص شد این سانحه ۱۰ مصدوم دارد.
اقتصادنیوز: سخنگوی اورژانس مازندران از برخورد مرگبار قطار با دو عابر پیاده در سوادکوه خبر داد.
وی بیان کرد: نجاتگران هلالاحمر با حضور در محل حادثه، اقدامات اولیه امدادی و پیشبیمارستانی را برای مصدومان انجام دادند.
وی ادامه داد: مصدومان این حادثه با همکاری نیروهای عملیاتی هلالاحمر و اورژانس ۱۱۵ برای دریافت خدمات درمانی به بیمارستان منتقل شدند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان با اشاره به آمادگی نیروهای امدادی استان برای پاسخگویی به حوادث جادهای، بر رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و توجه رانندگان به نکات ایمنی در مسیرهای برونشهری تاکید کرد.