تعیین تکلیف طالبان برای رسانه ها /خبرنگاران زن بیکار شدند

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۴۷۲۲۶۸
اقتصادنیوز: پس از تسلط مجدد طالبان بر افغانستان، این گروه قانون رسانه‌های افغانستان در دولت قبلی را ملغی کرده و شمارزیادی از رسانه‌ها تعطیل و گروهی از روزنامه‌نگاران به ویژه خبرنگاران زن بیکار شده‌اند.
تعیین تکلیف طالبان برای رسانه ها /خبرنگاران زن بیکار شدند

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، روز چهارشنبه، طالبان مانع برگزاری نشست خبری فدراسیون رسانه‌های افغانستان شد.

ذبیح الله مجاهد، سخنگوی طالبان امروز جمعه در توییتی نوشت: اگر رسانه‌ها "واقعا به گونه رسانه‌های نرمال" می‌خواهند فعالیت کنند، باید جوازهای ختم‌شده خود را دوباره تمدید کنند، مالیات‌های باقی مانده خود را بپردازند و در چارچوب قانون رسانه‌ها "به گونه سالم و واقعی" فعالیت رسانه‌ای کنند.

پس از تسلط مجدد طالبان برکشور، شمارزیادی از رسانه‌ها تعطیل و گروهی از روزنامه‌نگاران به ویژه خبرنگاران زن بیکار شده‌اند.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید