ارتش اسرائیل نظامیان خود را فراخواند

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۵۲۴۶۴۴
اقتصادنیوز: ارتش رژیم صهیونیستی به نظامیان روس‌تبار خود که در روسیه هستند دستور داد تا هرچه سریع‌تر به اسرائیل بازگردند و سفر به روسیه را ممنوع اعلام کرده است.
ارتش اسرائیل نظامیان خود را فراخواند

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، در پی فراخوان بسیج مردمی روسیه برای حضور در جنگ اوکراین، صهیونیست‌ها نظامیان روس تبار خود را از روسیه فراخواندند.

آناتولی گزارش داد، ارتش رژیم اسرائیل به نظامیان روس‌تبار خود که در روسیه هستند دستور داد تا هرچه سریع‌تر به اسرائیل بازگردند و سفر به روسیه را ممنوع اعلام کرده است.

کارشناسان معتقدند که این اقدام برای دور کردن نظامیان روس‌تبار اسرائیل از بسیج مردمی‌ و جنگ اوکراین است.

گروهی دیگر از تحلیلگران نیز تهدیدهای اتمی روسیه در روزهای گذشته را در این مسئله دخیل می‌دانند.

پس از بسته شدن آژانس یهود در روسیه، روابط تل‌آویو و مسکو بسیار کاهش پیدا کرده است.

یهودیان روس‌تبار و اوکراینی‌تبار درصد بالایی از بافت اجتماعی اشغالگران را تشکیل می‌دهند و همین مسئله پس از جنگ برای صهیونیست‌ها تبدیل به یک معضل شده است.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O