اعتراف سنگین ژنرال اسرائیلی به شکست ارتش اسرائیل

کدخبر: ۷۲۳۷۸۳
اقتصادنیوز: ژنرال ذخیره ارتش اسرائیل گفت: ارتشی که خود را قوی‌ترین ارتش در خاورمیانه معرفی می‌کند، به دست حماس شکست خورده است و به‌زودی به سوژه تمسخر تبدیل خواهیم شد.
اعتراف سنگین ژنرال اسرائیلی به شکست ارتش اسرائیل

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، «اسحاق بریک» ژنرال ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ارتش این رژیم به‌زودی مجبور خواهد شد نیروهای ذخیره را مرخص کرده و به نیروهای نظامی دائم فرصتی برای استراحت بدهد.

وی تأکید کرد: به زودی اسرائیل توان اقتصادی برای به کارگیری ماشین جنگی خود را از دست خواهد داد و حقیقت برای جهان آشکار خواهد شد.

خبر مرتبط
جنایت تازه اسرائیل در غزه+ تعداد شهدا

اقتصادنیوز: در پی حملات اسرائیل در ۲۴ ساعت گذشته به مناطق مختلف غزه دست‌کم ۸۴ نفر به شهادت رسیدند.

بریک همچنین اذعان کرد: ارتشی که خود را قوی‌ترین ارتش در خاورمیانه معرفی می‌کند، به دست حماس شکست خورده است و به‌زودی به سوژه تمسخر تبدیل خواهیم شد. ارتش به ندرت در هدف قرار دادن حماس موفق بوده و در درجه نخست غیرنظامیان فلسطینی را بمباران می‌کند.

ژنرال ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه با انتقاد از دروغ‌گویی رهبران سیاسی و نظامی این رژیم، اظهار کرد: آنها وقتی ادعا کردند که حماس ظرف چند روز تسلیم شده و حکومت آن از بین خواهد رفت، در واقع به مردم دروغ گفتند.

او تأکید کرد: دروغ‌های ارتش و رهبران سیاسی همچنان ادامه دارد و ارتش در نوار غزه با مشکلات و شکست‌ها مواجه است.

خبر مرتبط
درخواست بن سلمان برای پایان تجاوز اسرائیل به غزه

اقتصادنیوز: ولیعهد عربستان خواستار پایان تجاوز اسرائیل و تحقق صلح در سایه قطعنامه‌های بین‌المللی شد.

بریک درباره وضعیت فعلی جنگ در غزه نیز گفت: ارتش اسرائیل در مناطق مرزی غزه می‌جنگد و نیروی هوایی حملات هوایی را برای وادار کردن غیرنظامیان به ترک مناطق خود تشدید می‌کند.

وی با اشاره به تلفات روزانه نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه، افزود: از زمان آغاز عملیات «ارابه‌های گدعون»، تقریباً روزی نمی‌گذرد که سربازان ما در غزه کشته یا زخمی نشوند.

این ژنرال ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی همچنین نسبت به تضعیف قدرت بازدارندگی این رژیم هشدار داد و گفت: قدرت بازدارندگی ما به شدت آسیب دیده و این موضوع دشمنان ما در مرزها را به آماده شدن برای جنگ‌های احتمالی وادار خواهد کرد.

وی درباره وضعیت زندانیان صهیونیست در غزه نیز اعلام کرد: گروگان‌ها (زندانیان صهیونیست) در تونل‌های غزه در حال مرگ هستند و بسیاری از سربازان ما به دلیل فرماندهانی که مسیر خود را گم کرده‌اند، کشته یا زخمی خواهند شد.

بریک همچنین خاطرنشان کرد: آنچه برای مقامات اسرائیل اهمیت دارد، بقای شخصی و سیاسی آن‌ها است و آنها مردم را به سوی خودکشی جمعی سوق می‌دهند.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید