پزشکیان: دولت متولی اصلی جبران خسارات جنگ است/ مردم همه محاسبات دشمن را برهم زدند

کدخبر: ۷۲۸۴۰۰
اقتصادنیوز: رئیس جمهور گفت: دولت متولی اصلی جبران خسارات است.
پزشکیان: دولت متولی اصلی جبران خسارات جنگ است/ مردم همه محاسبات دشمن را برهم زدند

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز دوشنبه، در جلسه‌ای که به منظور ارزیابی آسیب‌ها و تصمیم‌گیری برای چگونگی جبران خسارات ناشی از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه برگزار شده بود، ضمن قدردانی از تلاش‌ها و مجاهدت‌های همه کسانی که در حین جنگ و بعد از آن مشغول خدمت‌رسانی بوده و هستند، اظهار داشت: حضور و همراهی مردم، دستگاه‌ها، شخصیت‌ها و نهادهای مختلف در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، بزرگترین دستاورد این مقطع حساس از تاریخ کشور است.

رئیس جمهور افزود: محاسبات دشمن بر این مبنا بود که با چند حمله شاکله امور از هم پاشیده و اعتراض عمومی ایجاد و اهداف او محقق خواهد شد، اما مردم همه این محاسبات را برهم زدند؛ این مردم شایسته همه نوع خدمت و تجلیل هستند.

خبر مرتبط
گفتگوی تلفنی روسای جمهور ایران و فرانسه/ انتقاد پزشکیان از رفتارهای دوگانه آژانس انرژی اتمی

اقتصادنیوز: رئیس جمهور کشورمان گفت: رفتارهای دوگانه آژانس بین المللی انرژی اتمی مشکلات بسیاری برای امنیت منطقه و جهان ایجاد کرده و انتظار این است که آژانس ضمن رعایت حقوق کشورها و پرهیز از رفتارهای دوگانه، از حق و حقوق کشورهای عضو نیز دفاع کند.

پزشکیان در ادامه بر لزوم تسریع در جبران خسارات و اسکان حادثه دیدگان و بازسازی و تعمیر ساختمان‌های تخریب شده با مشارکت دستگاه‌های اجرایی مرتبط تصریح کرد و لازمه این کار را تهیه آمار تفکیکی به صورت جزئی و دقیق دانست.

پزشکیان گفت: دولت متولی اصلی جبران خسارات است، اما باید این را در نظر بگیریم که حجم زیادی خسارت به بخش‌های عمومی مثل فرودگاه‌ها و برخی مراکز دیگر وارد شده که دولت باید آنها را نیز جبران و تأمین کند، لذا در زمینه جبران خسارت‌های وارده به مردم، بهترین کار تقسیم کار میان دستگاه‌ها است.

رئیس جمهور با تاکید بر اهمیت تعیین بازه زمانی برای ارزیابی دقیق و جبران خسارت‌ها خاطرنشان کرد: اقدام مهم دیگر این است که اگر چه جبران خسارت‌ها باید با کیفیت و کمیت خسارت وارده تناسب داشته باشد، اما نباید در این زمینه میان اقدامات دستگاه‌های مختلف بی‌عدالتی وجود داشته باشد.

پزشکیان بر ضرورت توجه و جبران خسارات غیرمادی نظیر آسیب‌های روحی و روانی وارده نیز تاکید کرد و گفت: در کنار همه اقدامات لازم برای جبران خسارات جنگ تحمیلی، به هیچ وجه نباید توجه به معیشت مردم مورد غفلت قرار گیرد.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید