قول پزشکیان به مردم قم

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۳۲۶۲۷
اقتصادنیوز: رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت توجه بیشتر به نظرات و خواسته‌های مردمی در فرآیندهای حکمرانی، گفت: ما مسئولان باید بیش از پیش در کنار مردم باشیم، حرف دل آنان را بشنویم و آنان را در تصمیم‌گیری‌های کلان کشور مشارکت دهیم.
قول پزشکیان به مردم قم

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور کشورمان، در ادامه سفر غیررسمی خود به شهر قم، عصر چهارشنبه ضمن بازدید میدانی از برخی پروژه‌های عمرانی این استان از جمله متروی قم در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه این پروژه در حال حاضر تکنیل است و نیازمند واگن قطار برای راه اندازی دارد.

پزشکیان از پیگیری تأمین واگن‌های متروی قم در پایتخت خبر داد و گفت: تلاش می‌شود تا هرچه سریع‌تر واگن‌های مورد نیاز این پروژه تأمین و مسیر بهره‌برداری آن هموار شود.

وی با اشاره به اهمیت تقویت سرمایه اجتماعی و مشارکت مردم در اداره کشور، تأکید کرد: یکی از نقاط برجسته این سفر، مشاهده میدانی دستاوردهای طرح محله‌محوری و مشارکت مردمی در برخی مناطق قم بود که به‌عنوان الگویی موفق قابل تکرار در دیگر نقاط کشور است.

پزشکیان افزود: مردم ایران بار دیگر با رفتار متین، همدلانه و مسئولانه خود، صحنه‌ای شگرف از حمایت از نظام و کشور را به نمایش گذاشتند؛ نمایشی که چشم جهانیان را خیره کرد و بسیاری از تحلیلگران را شگفت‌زده ساخت.

رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت توجه بیشتر به نظرات و خواسته‌های مردمی در فرآیندهای حکمرانی، اظهار کرد: ما مسئولان باید بیش از پیش در کنار مردم باشیم، حرف دل آنان را بشنویم و آنان را در تصمیم‌گیری‌های کلان کشور مشارکت دهیم.

وی ادامه داد: دغدغه‌های مردم، دغدغه ماست و این هم‌صدایی باید زمینه‌ساز ساختن ایرانی قوی، سربلند و در تراز ملت بزرگ ما باشد.

 

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید