واکنش روسیه به تحریم های جدید آمریکا/ پوتین: در صورت حملات تاماهاوک، پاسخ جدی خواهیم داد

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۴۹۸۹۳
اقتصادنیوز: ولادیمیر پوتین گفت: پاسخ روسیه در صورت حملات «تاماهاوک» به خاک روسیه، اگر نگوییم سرسام‌آور، جدی خواهد بود .
واکنش روسیه به تحریم های جدید آمریکا/ پوتین: در صورت حملات تاماهاوک، پاسخ جدی خواهیم داد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه تحریم‌های جدید آمریکا را «غیردوستانه» خواند و تاکید کرد: این تحریم ها بر اقتصاد ما تأثیری نخواهند گذاشت، اما روابط ما با ایالات متحده را تقویت نمی‌کنند.

پوتین در مورد اظهارات ترامپ در مورد اجلاس بوداپست اظهار داشت: احتمالاً بحث در مورد به تعویق انداختن آن است.ترامپ در آخرین مکالمه‌مان پیشنهاد برگزاری اجلاس در بوداپست را داد، اما شرکت در یک اجلاس بدون آمادگی اشتباه خواهد بود.

پوتین گفت: تحریم‌های جدید آمریکا تلاشی برای اعمال فشار بر روسیه است.

او با یادآوری اینکه ترامپ در دوره اول ریاست جمهوری خود بیشترین تحریم‌ها را علیه روسیه اعمال کرد،تأکید کرد که هیچ کشوری که برای خود احترام قائل باشد، هرگز تحت فشار عمل نمی‌کند و روسیه خود را یکی از آن کشورهای دارای احترام به خود می‌داند.

او صحبت از عرضه موشک‌های تاماهاوک به کی یف را تلاشی برای تشدید تنش خواند و تصریح کرد: پاسخ روسیه در صورت حملات «تاماهاوک» به خاک روسیه، اگر نگوییم سرسام‌آور، جدی خواهد بود . 

وی افزود: روسیه و ایالات متحده زمینه‌های زیادی برای همکاری دارند. گفتگو همیشه بهتر از رویارویی، اختلافات و جنگ مداوم است .

 

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید