پسکوف: روسیه در تلاش است به کاهش‌ تنش پیرامون ایران کمک کند

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۶۴۸۵۲
اقتصادنیوز: سخنگوی کرملین با اشاره به گفت‌وگوهای تلفنی اخیر رئیس‌جمهور این کشور، گفته مسکو در تلاش است به کاهش‌تنش پیرامون ایران و منطقه کمک کند.
پسکوف: روسیه در تلاش است به کاهش‌ تنش پیرامون ایران کمک کند

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، «دمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین در تشریح اقدامات مسکو درباره کاهش تنش در منطقه گفت که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه روز جمعه و پس از گفت‌وگو با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهوری اسلامی ایران تماس گرفت.

پسکوف گفته است: روسیه در تلاش است تا به کاهش تنش در مورد ایران و در کل منطقه کمک کند و پوتین در این راستا اقداماتی انجام می‌دهد.

به گفته مقام ارشد کرملین، «روسیه این کمک را نه تنها درباره ایران، بلکه به کل منطقه، به آرمان ثبات و صلح منطقه‌ای ارائه می‌دهد و این چیزی است که روسیه در حال حاضر از طریق تلاش‌های خود ارائه می‌کند.»

پوتین در گفت‌وگو با پزشکیان، با ابلاغ سلام‌های گرم خود به رهبری معظم انقلاب و ملت ایران، با بیان اینکه روسیه تحولات ایران را بادقت و حساسیت پیگیری می‌کند، آنچه در روزهای گذشته در ایران رخ داد را مشابه سناریوهای انقلاب رنگی توصیف کرد و افزود: ما کاملاً درک می‌کنیم که به دلیل تأثیر تحریم‌های بلندمدت ظالمانه مشکلات اقتصادی و اجتماعی در ایران رخ دهد، اما آشوب و اغتشاش هیچ تطابقی با اعتراض صلح‌آمیز و مدنی ندارد.

رئیس‌جمهور روسیه ضمن تقبیح اقدامات آشوبگران در حمله به امکان دولتی، عمومی، مذهبی و حملات خشونت‌بار به نیروهای امنیتی و انتظامی با حمایت خارجی تصریح کرد: راهپیمایی میلیون‌ها ایرانی پس از این حوادث در حمایت از نظام و رهبری معظم ایران و دولت خود به‌خوبی نشان از وضعیت واقعی شرایط در ایران دارد، امیدواریم با اقدامات دولت ایران در زمینه اقتصادی شاهد بهبود و تقویت مسائل اقتصادی باشیم و در عین حال تلاش‌های دیپلماتیک ما برای تبیین شرایط و مواضع ایران و جلوگیری از تشدید تنش‌ها در مجامع بین‌المللی در حال جریان است .

پوتین در ادامه به آخرین وضعیت روابط دوجانبه میان ایران و روسیه نیز اشاره کرد و گفت: ما همیشه از گسترش بیش از پیش روابط با جمهوری اسلامی ایران استقبال می‌کنیم، روند اجرای پروژه‌ها مشترک همکاری رضایت‌بخش است، اینکه رؤسای جمهور دو کشور در عالی‌ترین سطح و به‌صورت مستمر پیگیر اجرای توافقات هستند، نشان از عمق و استمرار روابط صادقانه میان ایران و روسیه دارد و به‌زودی در کمیسیون مشترک تجاری دو کشور زمینه‌های گسترش همکاری‌های بیشتر بررسی خواهد شد.

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید