شمخانی: رخنه امنیتی اسرائیل دیگر تکرار نخواهد شد | اقدامات زیادی برای صیانت از جان رهبر انقلاب انجام دادیم

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۶۷۸۷۲
اقتصادنیوز: علی شمخانی نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی دفاع گفت: اقدامات زیادی برای صیانت از جان رهبر انقلاب انجام دادیم.
شمخانی: رخنه امنیتی اسرائیل دیگر تکرار نخواهد شد | اقدامات زیادی برای صیانت از جان رهبر انقلاب انجام دادیم

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبرآنلاین، علی شمخانی نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی دفاع گفت: در مورد رخنه امنیتی که تخصص اسرائیل است، به شما اطمینان می‌دهم هرگز تکرار نخواهد شد.

 علی شمخانی نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی دفاع گفت: اقدامات زیادی برای صیانت از جان رهبر انقلاب انجام دادیم.

وی افزود: ایشان استوانه اصلی هستند که با تمام توان از ایشان محافظت می‌کنیم. هر تعرضی، هرچند کوچک، به بحرانی بسیار بزرگتر از تصور دیگران در جهان اسلام تبدیل خواهد شد. ایشان شخصی شجاع هستند و در همین شرایط به زیارت مرقد امام راحل رفتند.

شمخانی در پایان تصریح کرد: در مورد رخنه امنیتی که تخصص اسرائیل است، به شما اطمینان می‌دهم هرگز تکرار نخواهد شد.

 

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O