تعداد خانه های آسیب دیده به علت جنگ در تهران اعلام شد / مسئولیت سازوکار جبران خسارت خانه و خودرو در تهران با کجاست؟
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، محمدصادق معتمدیان شامگاه یکشنبه در گفت وگویی تلویزیونی با تشریح سازوکار جبران خسارت واحدهای مسکونی تهران گفت: این مسئولیت در شهر تهران برعهده شهرداری است و مردم می بایست برای تشکیل پرونده به نواحی شهرداری مراجعه کنند.
وی افزود: در ۱۵ شهرستان دیگر استان تهران مسئولیت تشکیل پرونده با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است.
رئیس شورای مسکن استان تهران با بیان این که پیشنهاد دادیم، تشکیل پرونده غیرحضوری باشد، گفت: تاکنون برای ۹۷۰ واحد در سطح استان تهران، بدون نیاز به حضور مردم پرونده تشکیل شده است.
استاندار تهران در خصوص خودروهای آسیب دیده نیز گفت: جبران خسارت این خودروها بر عهده بیمه مرکزی است، که بیمه ایران به نمایندگی در استان ها از جمله استان تهران این مسئولیت را برعهده گرفته است.
معتمدیان اضافه کرد: مالکان خودروهای آسیب دیده برای تشکیل پرونده از طریق فرمانداری ها اقدام کنند، تا پرونده ها پس از تجمیع توسط ستاد بحران استان تهران تحویل بیمه ایران شود.
وی بیان کرد: البته در این خصوص نیز بهتر است فرمانداری ها از طریق شبکه های داخلی و به طور مجازی مدارک را جمع آوری کنند.