پاکستان رسما تایید کرد/ نشست چهارجانبه با حضور ترکیه، مصر و عربستان در اسلام‌آباد

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۷۷۴۶۸
اقتصادنیوز: وزیر امور خارجه در پاکستان اعلام کرد که نشست مشترک وزرای خارجه عربستان، ترکیه و مصر به ریاست طرف پاکستانی با هدف پیشبرد تلاش‌های صلح و توقف جنگ میان ایران و آمریکا در اسلام‌آباد برگزار خواهد شد.
پاکستان رسما تایید کرد/ نشست چهارجانبه با حضور ترکیه، مصر و عربستان در اسلام‌آباد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، سناتور محمد اسحاق دار معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان امروز شنبه در گفت و گو با رسانه های این کشور تایید کرد که وزرای خارجه عربستان سعودی، ترکیه و مصر فردا یکشنبه برای یک نشست مشترک به اسلام‌آباد سفر می کنند.

وی اظهار داشت که مذاکرات با جمهوری اسلامی ایران ادامه دارد و ما به دلیل حساسیت این روند و محرمانگی آن در اشتراک جزئیات به رسانه‌ها احتیاط می کنیم.

 منابع رسانه ای پیشتر مدعی شده بودند که پاکستان تا روزهای آینده نه تنها میزبان مذاکرات -غیرمستقیم یا مستقیم- میان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا خواهد بود بلکه اسلام‌آباد خود را برای میزبانی از نشست ۴ جانبه وزرای خارجه منطقه آماده می کند.

این منابع افزودند که روز دوشنبه ۳۰ مارس (۱۰ فروردین) در اسلام‌آباد نشست چهارجانبه وزرای امور خارجه ترکیه، عربستان سعودی و مصر به ریاست وزیر امور خارجه پاکستان برگزار خواهد شد.

این چهار وزیر پیش تر در حاشیه یک نشست منطقه‌ای به میزبانی عربستان روز ۲۸ اسفند گذشته در ریاض دیدار مشترک داشتند.

نخست وزیر پاکستان شب گذشته اعلام کرد که کشورش در حال میانجی‌گری برای توقف جنگ در منطقه است و از تمامی ظرفیت های خود برای رسیدن به صلح استفاده خواهد کرد.

 تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران از بامداد روز نهم اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری برخی کشورهای منطقه در جریان بود.

جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد. در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.

مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرده‌اند این عملیات‌ها در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد و با هدف بازدارندگی، جلوگیری از تداوم تجاوز و تحمیل هزینه به متجاوزان انجام شده است. جمهوری اسلامی ایران هشدار داده است که هرگونه تداوم یا گسترش تجاوز، با پاسخی شدیدتر و گسترده‌تر مواجه خواهد شد.

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O