چین خواستار آتش‌بس فوری شد

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۷۸۸۹۰
اقتصادنیوز: وزیر خارجه چین پس از تماس تلفنی با همتای روس خود تأکید کرد: راه‌حل اصلی برای حل مساله دریانوردی در تنگه هرمز، دسترسی به آتش‌بس در اسرع وقت است.
چین خواستار آتش‌بس فوری شد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، رویترز گزارش داد: وانگ یی پس از تماس تلفنی با سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه تاکید کرد که راه‌حل اصلی برای حل مساله دریانوردی در تنگه هرمز، دسترسی به آتش‌بس در اسرع وقت است.

وی افزود که چین همواره از حل سیاسی مسائل مهم از طریق گفت‌وگو و مذاکره حمایت کرده است.

در بیانیه‌ای که وزارت خارجه چین منتشر کرد، آمده است که وانگ یی به لاوروف گفت که چین و روسیه به عنوان اعضای دائم شورای امنیت باید رویکرد هدفمند و متعادلی اتخاذ کرده و حمایت گسترده‌ای در جامعه جهانی جلب کنند.

تماس تلفنی وانگ یی و لاوروف در حالی انجام شد که قرار است شورای امنیت سازمان ملل در روزهای آینده درباره قطعنامه پیشنهادی بحرین در خصوص تنگه هرمز رای‌گیری کند.

در پی تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران و عدم محاسبه پیامدهای اقتصادی آن بر تنگه هرمز و بخش نفت و انرژی در جهان و آمریکا، قیمت جهانی نفت و نیز بنزین در جهان رو به افزایش است.

تنگه هرمز، کانالی حیاتی است که ۲۰ درصد نفت جهان از آن عبور می‌کند و کشورهای عضو ناتو، درخواست دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای مشارکت در تجاوز به ایران به منظور بازگشایی این آبراه جهانی را رد کرده‌اند.

ترامپ پس از دست رد متحدان خود در ناتو در این زمینه، به شدت به آنها تاخت و آنها را بزدل و ترسو خواند و گفت که تنگه هرمز مشکل این کشورها است نه آمریکا.

 

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O