تاکید واعظی بر ضرورت هوشیاری در برابر کارشکنی‌های اسرائیل در آتش‌بس

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۷۹۴۵۷
اقتصادنیوز: قائم‌مقام حزب اعتدال و توسعه ضمن اشاره به آتش‌بس موقت و گشایش مسیر مذاکرات، این تحول را دستاوردی مهم ارزیابی کرد و نسبت به تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای اخلال در روند گفت‌وگوها هشدار داد.
تاکید واعظی بر ضرورت هوشیاری در برابر کارشکنی‌های اسرائیل در آتش‌بس

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، محمود واعظی، قائم‌مقام حزب اعتدال و توسعه، در پیامی در حساب کاربری خود در شبکه ایکس، آتش‌بس موقت و ایجاد فرصت برای پیشبرد مذاکرات بر پایه اصول دهگانه جمهوری اسلامی ایران را «دستاوردی مهم» توصیف کرد.

قائم مقام حزب اعتدال و توسعه با اشاره به سوابق رفتاری رژیم صهیونیستی افزود: تجربه نشان داده است که این رژیم برای مسدود کردن مسیر گفت‌وگو از تمامی ابزارهای مخرب خود استفاده می‌کند.

واعظی در ادامه بر لزوم هوشیاری مسئولان کشور، دولت‌ها و به‌ویژه میانجیگران تاکید کرد و مقابله با اقدامات کارشکنانه این رژیم را ضرورتی اساسی در شرایط کنونی دانسته است.

 

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
از دست ندهید
لوتوس پارسیان - O