وال‌استریت‌ژورنال: ترامپ به‌دنبال پایان سریع جنگ با ایران است/ فشار اقتصادی تنها راه بازگرداندن ایران به میز مذاکره است

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۸۰۶۸۵
اقتصادنیوز: نشریه «وال‌استریت ژورنال» نوشت: ترامپ به خاندان سلطنتی هلند گفته تنها راه بازگرداندن ایران به میز مذاکره، فشار اقتصادی است
وال‌استریت‌ژورنال: ترامپ به‌دنبال پایان سریع جنگ با ایران است/ فشار اقتصادی تنها راه بازگرداندن ایران به میز مذاکره است

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، باوجود ادعاهای رسانه‌ای آمریکا درباره اعمال محاصره دریایی بر ایران، منابع مطلع از تصمیم رئیس جمهور این کشور برای پایان سریع جنگ با ایران خبر می‌دهند.

نشریه «وال استریت ژورنال» بامداد پنجشنبه به نقل از مقام‌های آگاه نوشت که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در ضیافت شام با پادشاه و ملکه هلند، گفته که خواستار پایان سریع جنگ با ایران است.

این مقام‌ها که نامشان فاش نشد، به این نشریه گفتند: «ترامپ به خاندان سلطنتی هلند گفته تنها راه بازگرداندن ایران به میز مذاکره، فشار اقتصادی است».

منابع وال‌استریت ژورنال اما تصریح کردند: «ممکن است ماه‌ها طول بکشد تا ایران فشار اقتصادی را احساس کند که آن را مجبور به عقب‌نشینی در مذاکرات نماید».

این نشریه همچنین افزود که «جیمز دیوید ونس» معاون رئیس جمهور آمریکا در صورت مشاهده امکان پیشرفت در مذاکرات، به پاکستان سفر خواهد کرد.

 

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O