حملات سنگین هوایی و توپخانه‌ای اسرائیل به جنوب لبنان/ این شهرها بمباران شدند

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۸۶۹۴۱
اقتصادنیوز: منابع از تشدیدحملات هوایی و آتشباری توپخانه ای اسرائیل به شهرک‌ها و روستاهای مختلف در جنوب لبنان خبر دادند.
حملات سنگین هوایی و توپخانه‌ای اسرائیل به جنوب لبنان/ این شهرها بمباران شدند

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، از شبکه المیادین، هواپیماهای جنگی ارتش رژیم صهیونیستی در جبهه جنوبی، شهرک «حبوش» از توابع شهرستان النبطیه و همچنین شهرک «المنصوری» در شهرستان صور را هدف حملات هوایی خود قرار دادند.

جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی همچنین در چند نوبت به شهرک‌های «طیردبا»، «صربین»، «فرون» و «کفردونین» را نیز در جنوب لبنان حمله کرده و این مناطق را بمباران کردند.

هم‌زمان با حملات هوایی، توپخانه‌ی ارتش رژیم صهیونیستی نیز مواضع خود را فعال کرده و شهرک‌های «میفدون»، «شوکین» در شهرستان النبطیه را زیر آتش سنگین گلوله‌های خود گرفت.

حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف لبنان تاکنون چند هزار شهید و زخمی برجای گذاشته است.

در همین ارتباط، وزارت بهداشت عمومی لبنان آخرین آمار شهدای بمباران وحشیانه روز گذشته ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب این کشور را اعلام کرد و افزود که در این حمله تاکنون ۱۴ تن شهید شدند.

این وزارتخانه تأیید کرد که این افراد در پی حمله هوایی روز گذشته جنگنده‌های ارتش اسرائیل به شهرک «دیر قانون النهر» در جنوب لبنان، به شهادت رسیده‌اند.

بر اساس این بیانیه رسمی، در میان شهدا، اجساد ۴ کودک نیز دیده می شود.

همچنین این حمله، سه زخمی نیز برجای گذاشته است.

این کشتار پس از آن رخ داد که وزارت بهداشت لبنان شب گذشته اعلام کرد تعداد شهدای ناشی از تجاوز رژیم اسرائیل از دوم مارس ( ۱۱ اسفند ۱۴۰۴) به سه هزار و ۴۲ نفر و تعداد زخمی ها به ۹ هزار و ۳۰۱ نفر افزایش یافته است و انتظار می‌رود با ادامه هدف قرار گرفتن غیرنظامیان و خانه‌ها در شهرهای جنوبی، این تعداد بیشتر شود.

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O