بقایی: شروع جنگ علیه ایران اقدام غیرقانونی بود/ هر جنایتی که در این 40 روز انجام شد جنایت جنگی است

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۸۹۸۶۴
اقتصادنیوز: سخنگوی وزارت امور خارجه خاطرنشان کرد: هر جنایتی که در این 40 روز انجام شد جنایت جنگی است زیرا شروع این جنگ اقدام غیرقانونی بود و ما نمی‌توانیم بین جنایت میناب و جنایتی که در تهران و ترور فرماندهان و رهبر شهیدمان اتفاق افتاد تمایزی قائل شویم.
بقایی: شروع جنگ علیه ایران اقدام غیرقانونی بود/ هر جنایتی که در این 40 روز انجام شد جنایت جنگی است

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز یکشنبه در حاشیه مراسم بزرگداشت روز جهانی کودکان قربانی جنگ «یادمان شهدای میناب» درباره پیگیری حقوقی جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران گفت: پیگیری شهدای میناب یک روند مستمر است، ما بعد از اینکه یکسال از جنگ 12 روزه گذشته شواهد را مستند سازی می‌کنیم.

وی افزود: بنابراین نمی‌توانیم بگوییم به صورت مقطعی باید به این مسئله پرداخت. یک روندی است که مدام باید ادامه دهیم و از هر فرصتی برای مستندسازی و تعقیب عاملان این جنایات استفاده کنیم.

بقائی با بیان اینکه در همان روز اول همه مواردی که مصداق جنایت جنگی محسوب می‌شود نزد سازمان ملل متحد و صلیب سرخ مستند سازی کردیم، ادامه داد: مستند سازی باید برای کارهای حقوقی با دقت انجام شود و این روند را کماکان ادامه می‌دهیم.

سخنگوی وزارت امور خارجه خاطرنشان کرد: هر جنایتی که در این 40 روز انجام شد جنایت جنگی است زیرا شروع این جنگ اقدام غیرقانونی بود و ما نمی‌توانیم بین جنایت میناب و جنایتی که در تهران و ترور فرماندهان و رهبر شهیدمان اتفاق افتاد تمایزی قائل شویم.

وی در خصوص نقش دانشگاه‌ها در پیگیری جنایات گفت: دانشگاه‌ها هم به عنوان بخشی که در برگیرنده قشر نخبه جامعه است مسئولیت سنگینی دارد، دانشگاه خودش در این جنگ هدف بود و باید نقش و وظیفه خودشان را انجام دهند.

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O