باهنر: مذاکره‌کنندگان کشور در شرایط سختی قرار دارند/ برای دفاع از منافع ملی، آبروی خود را هزینه کرده‌اند/ این اقدام را نوعی «ایثار» می‌دانم+ فیلم

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۹۳۸۲۴
اقتصادنیوز: باهنر با اشاره به برخی انتقادها و اتهام‌زنی‌ها علیه مذاکره‌کنندگان اظهار کرد: مذاکره‌کنندگان کشور در شرایط سختی قرار دارند و با وجود احتمال تخریب، تهمت و حتی قضاوت‌های ناعادلانه، به دلیل احساس وظیفه شرعی، قانونی و ملی وارد میدان شده‌اند.
باهنر: مذاکره‌کنندگان کشور در شرایط سختی قرار دارند/ برای دفاع از منافع ملی، آبروی خود را هزینه کرده‌اند/ این اقدام را نوعی «ایثار» می‌دانم+ فیلم

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از اکوایران، محمدرضا باهنر، فعال سیاسی، در برنامه «گفت‌وگوی استراتژیک» با اشاره به تلاش برخی جریان‌ها برای ایجاد شکاف در جامعه گفت: امروز دشمنان جمهوری اسلامی به دنبال «ذلیل کردن مردم» و چندپاره‌سازی جامعه هستند و تلاش می‌کنند صداهای متعارض را در برابر یکدیگر قرار دهند؛ از مخالفان مطلق مذاکره گرفته تا کسانی که خواهان توافق به هر قیمت هستند.

خبر مرتبط
قنبری: ​اگر توافق نفع اقتصادی برای آمریکا نداشته باشد، شکست می‌خورد | در تفاهمنامه قید خرید کالاهای آمریکایی وجود ندارد | مبنا «بهای خدمات» در تنگه هرمز است نه دریافت عوارض!

اقتصادنیوز: معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه با حضور در اقتصادنیوز به تشریح نحوه آزادسازی دارایی‌های ایران، ظرفیت‌های درآمدزایی از تنگه هرمز و ابعاد حقوقی رفع تحریم‌ها پرداخت.

وی افزود: هدف این جریان‌ها ایجاد دوقطبی و شقه‌شقه کردن جامعه است، اما تاکنون موفق نشده‌اند و به اعتقاد من در آینده نیز به این هدف نخواهند رسید. جامعه ایران و نظام سیاسی کشور روزبه‌روز منسجم‌تر خواهد شد.

باهنر با اشاره به برخی انتقادها و اتهام‌زنی‌ها علیه مذاکره‌کنندگان اظهار کرد: مذاکره‌کنندگان کشور در شرایط سختی قرار دارند و با وجود احتمال تخریب، تهمت و حتی قضاوت‌های ناعادلانه، به دلیل احساس وظیفه شرعی، قانونی و ملی وارد میدان شده‌اند. به همین دلیل، این اقدام را نوعی «ایثار» می‌دانم؛ افرادی که آبروی خود را برای دفاع از منافع کشور در طبق اخلاص گذاشته‌اند.

پربازدیدترین‌ها
از دست ندهید
لوتوس پارسیان - O