پزشکیان: یقین داریم با هم‌افزایی و انسجام داخلی بر مشکلات غلبه می‌کنیم/ قابل قبول نیست که ما مسئول باشیم و در کشور فردی با مشکل معیشتی مواجه باشد

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۸۰۷۸۹۳
اقتصادنیوز: پزشکیان اظهار داشت: آنچه در شرایط حساس کنونی حائز اهمیت است، تداوم فعالیت‌های اجرایی و جلوگیری از توقف روند توسعه کشور است.
پزشکیان: یقین داریم با هم‌افزایی و انسجام داخلی بر مشکلات غلبه می‌کنیم/ قابل قبول نیست که ما مسئول باشیم و در کشور فردی با مشکل معیشتی مواجه باشد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، نشست هم‌اندیشی «ظرفیت‌سازی و هم‌افزایی ظرفیت‌های ملی برای خنثی‌سازی راهبرد دشمن در جنگ ترکیبی علیه کشور» با حضور مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، جمعی از فعالان سیاسی، مدیران اجرایی و مسئولان حوزه‌های دینی و فرهنگی برگزار شد.

در این نشست، محسن رضایی، حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی‌اکبری، مهرداد بذرپاش، صادق محصولی و حجت‌الاسلام والمسلمین خاموشی، ضمن ارائه دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود درباره مهم‌ترین مسایل سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و امنیتی کشور، بر ضرورت هم‌افزایی ظرفیت‌های ملی، تقویت انسجام اجتماعی و بهره‌گیری از توانمندی‌های خارج از ساختار دولت و نیروهای مسلح برای مواجهه مؤثر با ابعاد مختلف جنگ ترکیبی تأکید کردند.

رئیس‌جمهور نیز پس از استماع دیدگاه‌ها و گزارش‌های ارائه‌شده، ضمن تشریح عملکرد و اقدامات دولت در دوره جنگ و شرایط دشوار کنونی، بر الزامات حفظ وحدت و انسجام داخلی، ارتقای تاب‌آوری ملی و فعال‌سازی ظرفیت‌های عمومی و مردمی برای خنثی‌سازی راهبردهای دشمن تأکید کرد.

 پزشکیان در ابتدای سخنان خود با مروری بر شرایط کشور در دوران جنگ، برنامه‌های دشمن برای وارد کردن آسیب به کشور و اقدامات دولت برای استمرار خدمت‌رسانی به مردم اظهار داشت: آنچه در شرایط حساس کنونی حائز اهمیت است، تداوم فعالیت‌های اجرایی و جلوگیری از توقف روند توسعه کشور است.

رئیس‌جمهور با اشاره به استمرار اجرای پروژه‌های کلان ملی در شرایط تهاجمات دشمن گفت: در حساس‌ترین شرایط، روند اجرای پروژه‌های بزرگ کشور متوقف نشد. کاهش پنج درصدی مصرف برق، افزایش مستمر تولید برق با پیگیری‌های روزانه و توقف روند افزایشی مصرف بنزین، آن هم بدون ایجاد اختلال در زندگی مردم، از جمله اقداماتی است که در شرایط موجود با برنامه‌ریزی و مدیریت مستمر دولت صورت گرفت است.

 پزشکیان همچنین به تلاش دولت برای مدیریت آثار فشارهای اقتصادی و تحریم‌ها اشاره کرد و افزود: دیپلماسی فعال کشور، پیگیری پروژه‌های کریدوری و باز نگه داشتن مسیرهای ارتباطی برای استمرار واردات و صادرات، تأمین و جبران کمبودهای دارویی و برنامه‌ریزی برای جلوگیری از توقف فعالیت صنایع با وجود ناترازی‌های موجود در حوزه انرژی، از جمله اقداماتی است که در دستور کار دولت قرار داشته و دستاوردهای مهمی در این بخش‌ها رقم خورده است.

رئیس جمهور با اشاره به ضرورت مشارکت همه جریان‌ها و ظرفیت‌های کشور در حل مسایل اظهار داشت: ارائه پیشنهاد و انتقاد درباره عملکرد دولت در تئوری ساده است، اما در میدان عمل، به‌ویژه در شرایط خطیر کنونی، با پیچیدگی‌های فراوانی همراه است. دعوت از همه برای مشارکت در حل مسایل کشور، یک باور و رویکرد جدی در دولت است و صرفاً به ارائه پیشنهاد و راهکار محدود نمی‌شود؛ بلکه مشارکت باید به مرحله عمل، اجرا و پاسخگویی منتهی شود.

پزشکیان افزود: امروز دولت با وجود بدهی‌ها و مشکلات به‌جامانده از گذشته، محدودیت‌های موجود در صادرات نفت و هزینه‌های ناشی از جنگ، ضمن پرداخت تعهدات و مدیریت هزینه‌ها، روند توسعه کشور را نیز متوقف نکرده است.

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه معیشت مردم یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های دولت است، گفت: رفع بیکاری و مشکلات معیشتی مردم از اولویت‌های جدی دولت است و قابل قبول نیست که ما مسئول باشیم و در کشور فردی با مشکل معیشتی مواجه باشد.

 پزشکیان با اشاره به مسئولیت‌های اجتماعی و دینی مسئولان در قبال معیشت مردم افزود: در حال برگزاری جلسات مستمر برای تأمین منافع مردم و تقویت حمایت‌های معیشتی، از جمله افزایش اعتبار کالابرگ، هستیم.

رئیس جمهور تأکید کرد: یقین داریم با مشارکت، همدلی، هم‌افزایی و حفظ وحدت و انسجام داخلی، قادر خواهیم بود بر مشکلات کشور غلبه کنیم.

 

 

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O