مخالفت چین با تحریم‌های آمریکا علیه شرکت‌های هواپیمایی ایران

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۸۰۸۲۶۱
اقتصادنیوز: وزارت خارجه چین به تحریم های غیرقانونی آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد.
مخالفت چین با تحریم‌های آمریکا علیه شرکت‌های هواپیمایی ایران

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، به روایت المیادین، وزارت خارجه چین اعلام کرد که با تحریم های غیر قانونی آمریکا علیه شرکت های هواپیمایی ایران مخالف است.

خبر مرتبط
فارین پالیسی: چین شکست واقعی سیاست خارجی ترامپ است نه ایران/ بازدارندگی در دوره ترامپ تضعیف شده است

اقتصادنیوز: فارین پالیسی: برخی شکست‌های سیاست اقتصادی کاخ سفید در قبال چین هم‌اکنون آشکار شده‌اند: دولت نتوانسته کسری تجاری را کاهش دهد، وابستگی‌های اقتصادی آمریکا را به شکل معناداری پایین نیاورده و نتوانسته مانع نزدیک‌تر شدن چین به آمریکا در رقابت هوش مصنوعی شود.

چندی قبل اسکات بسنت وزیر خزانه‌داری آمریکا مدعی شده بود که فعالیت همه شرکت‌های هواپیمایی تجاری ایران از روز چهارشنبه، ۲۳ سپتامبر(۱ مهر) در سطح جهانی متوقف خواهد شد.

چین پیشتر نیز از قانون جدید آمریکا که تحریم‌ ها علیه روسیه را تشدید و اقدامات تجاری علیه ایران را گسترش می‌ دهد و اواخر روز جمعه توسط دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا امضا شد، انتقاد کرد.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O