جزئیات پیشنهاد هفت‌روزه ایران به آمریکا از زبان عراقچی

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۸۱۰۲۷۳
اقتصادنیوز: عراقچی گفت: طرحی که ایران در خصوص حل و فصل احتلافات موجود ارائه کرد، طرح 7 روزه است و اگر مورد پذیرش واقع شود تنگه هرمز ظرف 7 روز بازگشایی خواهد شد.
جزئیات پیشنهاد هفت‌روزه ایران به آمریکا از زبان عراقچی

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، عباس عراقچی که میزبان سفرا و نمایندگان کشورها و سازمان‌های بین‌المللی در تهران بود، در ابتدا با اشاره به دیدارهای رئیس جمهور در نیویورک گفت: حضور هیات ایران بسیار قوی و موثر بود. ما علاوه بر دیدارهای متعدد، مصاحبه‌های زیادی انجام دادیم. از همه مهم‌تر طرحی که ایران در خصوص حل و فصل احتلافات موجود ارائه کرد، طرح 7 روزه است و اگر مورد پذیرش واقع شود تنگه هرمز ظرف 7 روز بازگشایی خواهد شد.

خبر مرتبط
عراقچی: اگر آمریکا و اسرائیل مسیر برخورد نظامی را مجدد در پیش بگیرند پاسخی محکم‌تر از گذشته دریافت می‌کنند | ایران هم برای جنگ و هم صلح راه حل دارد

اقتصادنیوز: عراقچی گفت: امیدواریم آمریکا راه خرد و عقلانیت را انتخاب کند اما اگر راه نظامی را در پیش گیرند ما آماده‌تر از گذشته هستیم. آمریکا در گذشته هم در جنگ باخته و هم دیپلماسی.

وی ادامه داد: فضای سیاسی در نیویورک متاثر از طرح ایران بود. مشخص شد که ایران همچنان در راستای دیپلماسی و پیدا کردن راه حل جدی است، همانطور که در دفاع جدی است.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O